Programa 9: Entre Xina i Montserrat hi ha un món

El SLA09 arriba diumenge a les 15:03h amb l’aventura de Luís Herrerías i el seu viatge en favor de l’ELA

L’actualitat, l’agenda i el test, a més de la secció de Salut amb Darío Sanmiguel, esta vegada parlant de dopatge

No entendríem de cap manera que no tingueres un moment, una horeta de la teua vida, per escoltar el programa 9 de Sense Límits Aventura. Perquè si t’agrada la muntanya i l’aventura, este programa te la porta. I sí, hi ha temes durs, difícils, com el dopatge… a ningú ens agrada. Però després apareixerà Luís Herrerías i ens contarà com s’ho va fer per vindre de la Xina en bici… fins a Montserrat. Màgia en una hora. Diumenge, a les 15:03h a la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Perleta…

Un dels primers protagonistes serà Francisco Durá… Perleta. El que ha sigut fins ara el president de la FEMECV, que encara ho és però que ho deixarà de ser el pròxim 7 de desembre, s’acomiada com només ell sap fer… i després de més de 30 anys de presidència… tota una vida.

PUBLICITAT

El nostre metge explica…

Darío Sanmiguel és el nostre metge. El nostre expert. Com que últimament es parla molt de dopatge, aprofitem la seua presència perquè ens explique mites i realitats d’esta pràctica ilegal d’alterar les condicions físiques i psíquiques dels i de les esportistes. Soluciona dubtes, i molts.

PUBLICITAT

L’entrevista viatgera…

Luís Herrerías és un fenòmen… un ciclista de Montserrat que un dia es va apuntar a una gran idea… ajudar en la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica… l’ELA. Una malaltia que afecta a massa persones com per donar-li l’esquena. Herrerías ens explica el seu viatge en bicicleta de muntanya des de la Xina fins al seu poble. Milers de quilòmetres per una bona causa i un any de ruta en què li va passar de tot. Una entrevista molt, molt interessant…

PUBLICITAT

I el menú complet

El programa 9, per supost, no falla en les seues seccions. Esta setmana ens toca test SLA… el protagonista serà Pepe García Valverde, de Daimús… També repassarem l’agenda de la setmana següent, així com posarem notes als fets destacats de la setmana, i examinarem què va ser això del ‘pernil volador’ que es van ‘inventar’ al trail de la pujada al Pic de Chelva… segur que t’ho perdràs?

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »