Gata confirma a Valero

La corredora del GEG torna a guanyar i se situa líder destacada, mentre que en homes l’absència de Fran de la Cruz situa Llorenç Montserrat com a nou líder del Circuit Trail la Marina

Fotos: Mychip

La Mitja Marató dels 3 Tossals de Gata de Gorgos apuntava maneres i no va decebre a ningú. Es va veure molt de nivell, amb les victòries de Sebas Sánchez i Antonia Valero en la prova puntuable per al Circuit Trail la Marina (CTM), i segon amb una marató en què es va notar la duresa. Van vèncer en la prova llarga David Ruiz i Rebecca Morgan. I el més important, la general del CTM, que en homes canvia per l’absència en Gata de Fran de la Cruz, que era el líder, i que en dones es manté ferma amb Valero molt dominadora…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La Mitja

En la Mitja Marató, la que puntua per al CTM, Sebas Sánchez (HG AMLSport) i Antònia Valero (GEG) van ser els millors. Valero va tornar a demostrar que està imbatible en la distància, i que la general està en les seues mans si continua amb este ritme. En homes, Sánchez va començar la seua temporada de la millor manera.

Sebas, per tres minuts

Sebas Sánchez va completar la Mitja en menys de dues hores (1:58:46) a un ritme de 5:31. Amb 2:01:42 va finalitzar el segon home en meta i nou líder del CTM, Llorenç Montserrat (Entrena Benissa). Tercer en la meta de Gata de Gorgos va ser David García (Superatesport.com) amb 2:03:15.

PUBLICITAT

Valero, directa

La que no baixa els braços és Antonia Valero. La corredora del GEG va tornar a vèncer en la que suposa la seua tercera victòria en tres carreres. Amb 2:38:15 va completar el recorregut. Seguida de Pilar Montesinos (Trail Requena), que va acabar amb 2:39:50 i Ángela Pizarro (Club Correr Xeraco), que va finalitzar amb 2:43:28.

La general

La classificació general del Circuit Trail Marina està liderada ara per Llorenç Montserrat amb 9 punts en tres carreres. El segueixen Alberto Pamblanco (Lurbel Team People Sapiens) amb 17 punts en tres carreres, i Juanan Mas (GEG) amb 21 punts en tres carreres. El fins ara líder, Fran de la Cruz (Entrena Benissa), cau de les posicions privilegiades per la seua absència a Gata de Gorgos.

PUBLICITAT

Valero mana…

En dones, Antonia Valero segueix com a líder ferma. Suma 3 punts en tres carreres, pels 11 d’Elisa García (CA Balearia Dianium), que va ser 9ª a Gata i que és segona en la general, i els 14 de Luisa Nevado (Esports Colau Trail), que a Gata va acabar 6ª.

PUBLICITAT

La marató

En la prova llarga de la marató masculina, David Ruiz (Aper Alcoi) va vèncer amb poc més de cinc hores. I marge sobre el segon. Rafa Martínez (Club Maratón Trail) arribava segon a poc més d’11 minuts. Tercer finalitzava Pedro Martínez (Esports Colau Trail), a mitja hora de Ruiz.

En dones, Rebecca Morgan (Truro Running Club) va vèncer amb 7:01:44. A poc més de cinc minuts va arribar la segona corredora, Belén Alcalde (Todo Vertical), mentre que tercera va finalitzar Elena Bernabeu (Forrest Gump Team) amb 7:23:07.

PUBLICITAT

I ARA, LA MITJA D’OLTÀ

La pròxima cita amb el CTM és el 16 de desembre, a Calp, la MM d’Oltà de 21km. Després hi haurà descans fins a meitat del mes de gener. El 13 de gener arriba l’Almedia Trail de Callosa d’en Sarrià, i el 27 de gener la V Cursa per Muntanya Castell d’Aixà, a Llíber. Ja en febrer, el dia 3 es disputa el MM d’Ocaive de Pedreguer, i el 17 a Ondara el Gegant de Pedra. Després, recta final del calendari amb la Perimetral de Benissa (9 de març), l’Arrapapedres de Benissili, el 24 de març, i finalment Senija, el 7 d’abril, amb el Camí dels Bandolers.

Més dades:


De la Cruz i Valero, ferms en la Marina


Pegotrail, segona de la Marina


És el moment de la Marina


La Mitja de Gata, tercera del CTM


Primers líders CTM, a Bèrnia


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els líders aguanten a Calp | Sense Límits Aventura - […] Gata confirma a Valero […]
  2. Benissa: mitja, marató i llarga | Sense Límits Aventura - […] Gata confirma a Valero […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »