Gil i Sánchez, campions de la Copa Cross FTCV

El duatló de l’Olleria tanca la competició del 2018

Celia Bolinches i Joan Torres vencen a la Vall d’Albaida

L’Olleria va viure dissabte com més d’un centenar de duatletes lluitaven contra els elements en un doble circuit de la prova que tancava la Copa Cross FTCV 2018. El recorregut, amb 5,65 km de carrera a peu, 18,5 km de bicicleta de muntanya, i 2,45 km de carrera per finalitzar. Celia Bolinches (CT Ontinyent) i Joan Torres es convertien en vencedors de la cursa. María Jesús Sánchez, del Garden Solution Costablanca, i Jordi Gil, del Triatló Carcaixent, són els campions en la general final.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

https://www.facebook.com/ajuntamentlolleria/videos/303532690370516/?q=3reptes%20triatl%C3%B3%20l%27olleria&epa=SEARCH_BOX


Primer segment

En el primer segment de carrera Joan Torres i Celia Bolinches ja posaven terra de pel mig. Torres aconseguia un avantatge inicial de quasi un minut respecte als seus perseguidors. Bolinches, per la seua part, pràcticament sentenciava la carrera amb més de quatre minuts de marge respecte a les seues rivals…

PUBLICITAT

Després de la bici…

El segment de ciclisme de muntanya havia de servir per acabar de sentenciar la prova especialment en la categoria femenina. Bolinches continuava al davant i fins i tot aconseguia encara obrir més marge respecte a les següents dones. El mateix feia Torres en homes.

PUBLICITAT

En meta, sense sorpreses

Després de la bici i l’últim sector a peu de 2,45km, les primeres posicions no es van moure. Bolinches i Torres guanyaven la carrera. Bolinches s’imposava amb 2:02:30, mentre que en segona posició arribava Lorena Martínez, del CT Huracán Cultbikes (2:09:20). Tercera era Maricruz Pérez, del CC Almoradí Sección Triatlón (2:33:52).

Torres, tres minuts

Amb més de tres minuts de marge va arribar Joan Torres a meta. Ho va fer amb un temps de 1:18:10. En segon lloc va arribar Jordi Gil, del Triatló Carcaixent, que es jugava el títol. El seu temps va ser de 1:21:18. El tercer lloc va ser per a Pedro Iñiguez, del Club Triatlón Petrer, (1:22:55).

PUBLICITAT

El títol 2018, per a…

Amb l’Olleria es posava punt i final a la Copa Cross FTCV 2018. María Jesús Sánchez, del Garden Solution Costablanca, es proclamava vencedora del circuit en esta edició. En homes, el vencedor era Jordi Gil, del Triatló Carcaixent. En la gala anual, que se celebrarà el pròxim 15 de desembre en la Universidad de Alicante, s’entregaran els guardons finals de esta competició.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »