SLA09: El test, amb Pepe García Valverde

Un home proper, molt conegut i molt estimat… des de la Safor, Pepe contesta a les preguntes del test de Sense Límits Aventura

Vol «viure amb intensitat i sense perdre mai el somriure»… és la seua filosofia

Des de gener formarà part del Club Alpí de Gandia. Serà quan complisca 62 anys… Pepe García Valverde, des de la Safor, respon al test de Sense Límits Aventura

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

SENSE LÍMITS AVENTURA

Escolta el test complet, en A la Carta

Què és per a tu l’aventura?

A la meua edat l’aventura és la vida mateixa, gaudir de cada moment i prioritzar en gaudir de les coses xicotetes i posar en valor tot el que passa el nostre voltant. Viure amb intensitat. I sense perdre mai el somriure.

Des de quan practiques trail?

Practique trail des del 2010. Venia de fer carreres per asfalt i em vaig centrar en la muntanya.

PUBLICITAT

Què és el que més t’agrada del trail?

El que més m’agrada és el contacte amb la natura, gaudir de l’aire pur, anar a un ritme molt diferent al que es corre en asfalt. El contacte amb la gent, poder parlar, quan s’ha de córrer és corre, però quan s’ha de caminar, es camina… però córrec sense rellotge, sense música, perquè vull viure el contacte pur amb la natura i la gent que vas coneixent.

PUBLICITAT

Quines tres coses no poden faltar a la teua motxilla?

En la meua motxilla no pot faltar la farmaciola. Venda, manta tèrmica, frontal… per suposat hidratació i menjar, i una cosa que mai em deixe és el mòbil, per les fotos i per la comunicació, per captar els moments i estar localitzat per seguretat.

Amb quin conegut voldries compartir una aventura?

Sent un poc egoista, amb Jesús Calleja, per la seua personalitat, la seua actitud i els mitjans que té, i perquè em fio d’esta persona.

PUBLICITAT

La teua millor aventura

Diverses, però la del 2013 amb els 170km del Racó d’Ademús, que tenien un propòsit a més, que era dedicar-li aquella carrera a Víctor Cerdà Galiana pel seu suport a la captació de fons per la investigació per la síndrome de Rett i les malalties rares. Acabava de fer 70km amb ell la setmana anterior, i la veritat és que li vaig demanar una samarreta de les seues per poder fer cinc dies després el repte d’Ademús. Es va emocionar, em va deixar la samarreta i el que necessitara… 170km i 7.000m/+. I a més la vaig fer de principi a fi. Mai havia fet res igual.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »