Chiva, Marines Vell, Alcàntera i Camp de Mirra

La CXM Sierra de Chiva és dissabte el més intens de tots els que es fan este cap de setmana, sobretot per la seua prova reina de 60km

En orientació, es disputa diumenge a Camp de Mirra el Campionat Autonòmic de Distància Llarga

El cap de setmana ens permet fer-nos una visió especial de la Comunitat Valenciana. Perquè podem veure-la com un indret meravellós ple de natura, o canviar el xip i donar-nos compte de què el que tenim és un territori on es pot gaudir del trail i de la muntanya d’una manera excepcional. I com? Gràcies a les competicions. Així que ací van les curses que ens esperen estos dos dies…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Chiva: pura CXM

Chiva és la protagonista del cap de setmana sense cap dubte. La CXM Sierra de Chiva s’està preparant des de fa molt de temps. Tant com el que passa des que s’acaba l’anterior edició. Per això els detalls que preparen són extensos… i les emocions, perquè a esta carrera es premia una cronoescalada, es premia als guanyadors en meta i es premia a aquell o aquella que puguen batre el temps rècord de la prova…


Chiva, todo preparado


PUBLICITAT

Premis i quilòmetres

La carrera de Chiva aposta per les seues tres distàncies. La carrera reina amb els 61km és la gran protagonista sense desmerèixer a cap de les altres. Però serà en esta on estan en joc els grans premis. Incloent el dels 200 euros a la dona i a l’home que aconsegueixen baixar els millors registres d’esta cita amb el trail. També es correrà la prova mitjana amb els 35km, i la curta, la de promoció, la que convida a formar part de la festa si estàs iniciant-te en el trail, amb 14km.


Calienta la CxM Sierra de Chiva


PUBLICITAT

Diumenge a Marines Vell

El Club d’Esports de Muntanya i Escalada de Marines organitza la 3ª edició del Trail Marines Vell. Esta cita consta de 21km i 1.180m/+ en l’entorn de la Serra Calderona i amb un 85% del recorregut per senda. Forma part del Circuit Trail Camp de Túria. L’eixida (9:00h) i arribada serà a la plaça d’Espanya de la localitat i hi haurà quatre avituallaments durant el recorregut: a l’entrada de la senda del Juerves (km 5,7), a l’encreuament del barranc del Carraixet (km 11), al ‘Cerro de Olocau’ (km 16) i a l’encreuament del camí vell-pista d’Olla (km 18). I, també, a meta.

PUBLICITAT

Alcàntera

Alcàntera de Xúquer va començar fa uns anys a apostar pel seu trail particular i ja van, amb la d’enguany, quatre edicions. Es diu ben prompte en un lloc on no hi ha excessiva pujada però precisament per això, en té d’atractiu… Dues distàncies que eixiran diumenge a la mateixa hora, a les 9:00h. Prova reina per als 21km i 500m/+. També hi haurà la carrera mitjana, de 14km i 300 m/+, i la mateixa distància en mode senderista.

PUBLICITAT

Berrea, a Albarracín

També podem eixir un poc de les nostres fronteres. Més enllà de la Comunitat Valenciana se celebra el Berrea Trail Race. Es tracta d’una prova a Orihuela del Tremedal. És la primera edició, demà dissabte, i el seu marc d’actuació és a la Serra d’Albarracín. Terol. Tot dit… O quasi, perquè tindrà tres distàncies: 12km amb 400m/+, la prova reina de 21km amb 900m/+ i l’ascensió al Caimodorro (1.936m, el punt més alt de la serra), i una marxa senderista de 6km.

ORIENTACIÓ: AUTONÒMIC

L’orientació continua oferint grans proves. En este final d’any s’acumulen i ara arriba el torn de la 13ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana, que serà a més Campionat Autonòmic de Distància Llarga. La cita és el diumenge a Camp de Mirra (Alacant), i organitzada pel  CE Colivenc.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »