Programa SLA10: Què serà del triatló i el trail?

Hi ha hagut canvi de junta a la FEMECV i renovació a la FTCV… parlarem amb els seus presidents per saber què volen fer en el nou mandat

Recordarem curses fetes i del pròxim cap de setmana, ens acostarem als clubs i farem senderisme al Montcabrer… tot diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt

L’arribada del cap de setmana significa que ja està ací una nova edició del programa Sense Límits Aventura. Diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt vos convidem a escoltar el programa número 10 (SLA10). Una edició especial amb dos presidents explicant el que faran en les seues respectives federacions. Carles Ferris, de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), explicarà breument els seus objectius, mentre que Valeriano Moreno estarà amb nosaltres per exposar els objectius de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV). Tot, amb una excursió al Montcabrer, les nostres seccions i tota l’actualitat…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

LA RÀDIO D'À PUNT

TOTS ELS PROGRAMES

Notes, agenda i club

Posarem notes a algunes notícies breus de la setmana. Com la presentació de la UA Triatlón, o les proves del Circuit Trail la Marina que continuen el seu camí, o la Copa Cross de la FTCV que ja ha deixat clars els podis finals… També tindrem l’agenda per recordar el que vindrà la setmana que ve… la gala de triatló de la Comunitat Valenciana, el trail Serra d’Oltà de Calp del CTM, Sot de Chera… També vos acostarem un club de la Comunitat. En este cas un xicotet, d’Alcoi. El Poc a Poc.

PUBLICITAT

El nou president FEMECV

Quin serà el camí que agafarà la FEMECV amb l’entrada de la nova junta? Qui serà el nou president, Carles Ferris, ens donarà unes primeres pinzellades del que volen fer en els pròxims quatre anys de mandat. Noves cares i nous aires per a una federació que té en ment unes apostes concretes.

PUBLICITAT

Entrevista X3

L’entrevista de la setmana serà a tres persones. Parlarem amb part de la junta que ha estat reelegida per portar la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Estarem amb el president, Valeriano Moreno, la vicepresidenta, Vanessa Huesa, i la directora de comunicació, Paloma Redondo. Farem una repassada del que han fet, del que volen fer, i del que somien en fer… idees per portar el triatló més amunt a la Comunitat.

PUBLICITAT

Al Montcabrer

Des de Cocentaina, pujarem al Montcabrer de la mà del nostre expert en rutes i senderisme… Salva Blanco ens porta un recorregut amb moltes variants que ens permetran gaudir del cim de les comarques centrals. Però, sobretot, descobrir fonts i l’aigua que ara brolla, així com camins amagats en una pujada que sempre va bé per agafar la forma.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »