La ITRA reacciona i ‘elimina’ a Belda

El circuit Cronos a Foc rep una notificació de l’organisme perquè deixe fora de les puntuacions a l’ex-ciclista sancionat per dopatge

L’organització actualitza les classificacions a una prova del final de la competició, a Sot de Chera el pròxim cap de setmana

La International Trail Running Association, coneguda com a ITRA i que regula algunes de les carreres internacionals, i a la qual forma part el circuit de Cronos a Foc, ha notificat a l’organització de la competició que ha d’eliminar David Belda de les seues classificacions. La reacció de Cronos a Foc ha sigut immediata i l’ex-ciclista, sancionat per dopatge i que va guanyar la prova del 1/2 KV d’Alcoi, ja no apareix. Tot està actualitzat ara.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Reacció internacional

La notícia de la participació de David Belda en la prova alcoiana del Cronos a Foc ha arribat a l’ITRA. I la reacció ha arribat esta passada setmana. Cronos a Foc va rebre una notificació per la qual se’ls instava a eliminar el nom de l’ex-ciclista de les seues llistes de classificació donat que, com recorda l’ITRA, no té permesa la participació en cap prova esportiva. 

PUBLICITAT

(Foto: Aitor Toribio)

Cronos a Foc actua

Rebuda la notificació, l’organització de Cronos a Foc ha manifestat en les seues xarxes socials: «Després de que l’ITRA, organització de la que formen part les cinc proves del circuit, ens haja enviat el correu que reproduim en la imatge adjunta, l’organització de Cronos a Foc ha decidir procedir a la desqualificació del guanyador de Alcoi a recalcular els punts del cicuit».

PUBLICITAT

Així queda la classificació

La classificació general compta amb el domini -ja era així- de Carlos Pascual (Corremón Trail). El veterà corredor és líder amb 545 en quatre curses. Per la seua part, el seu company d’equip, Rubén Lázaro, amb 475 i quatre carreres és segon. Tercer és el jove Erik Coronado, també de Corremón, amb 473 punts en quatre cites.

PUBLICITAT

Recordatori

Cal recordar la classificació femenina, aliena a la polèmica en tot cas. María Beltrán (La Llebre Simat) mana en la general amb 532 punts, seguida de Montse Martínez (Aper Alcoy), amb 477. Tercera és Zenaida Fernández, amb 452 punts. Les tres sumen quatre carreres. Ara només queda Sot de Chera el pròxim cap de setmana.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »