Sot de Chera per tancar

La primera edició del Cronos a Foc diu adéu el pròxim dissabte, amb la primera eixida a les 19:00 hores

La cita forma part d’un cap de setmana de pur trail a la localitat valenciana

Arriba la cinquena prova del Cronos a Foc, que serà a més l’última. La cita és dissabte dia 15 a Sot de Chera. Serà la prèvia d’un cap de setmana de festival trailero, ja que diumenge hi haurà trail llarg i curt. La distància de la crono de dissabte serà de poc més de 7km… però s’ha d’anar ràpid… l’eixida serà a les 19:00h amb els primers corredors. Un a un, fins a la meta.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

PER A PARTICIPAR A LA NOCTURNA DE SOT DE CHERA

Inscripcions obertes fins el dia 13

Cada 30 segons…

La primera eixida serà a les 19:00h i s’aniran donant la de cada corredor i corredora cada 30 segons de manera individual. És una crono i es nota en tots els sentits. La lluita contra el rellotge durarà 7.600 metros amb un desnivell positiu de 400 metres. Es puja a una altitud màxima de 654 metres, mentre que la mínima seran els 313 metres. La prova consta d’una pujada, un pla i una baixada per volar fins a meta.

PUBLICITAT

Llum obligatòria…

Cal recordar que, sent una prova nocturna, s’ha d’anar amb  llum. Per això el reglament ho deixa clar. És «obligatori l’ús de frontal amb potència mínima de 100 lúmens». Igualment, s’ha de portar botellí, got o motxilla d’aigua perquè no s’oferiran, per part de l’organització, cap got. En cas que faça mal temps, es podria considerar obligatori portar roba adequada per combatre el vent o el fred.

PUBLICITAT

Les classificacions…

La classificació femenina la controla María Beltrán (La Llebre Simat), que mana amb 532 punts, seguida de Montse Martínez (Aper Alcoy), amb 477. Tercera és Zenaida Fernández, amb 452 punts. La general en homes, per altra part, està dominada per Carlos Pascual (Corremón Trail) amb 545 punts. El seu company d’equip, Rubén Lázaro té 475, mentre que el jove Erik Coronado, també de Corremón, en suma 473.

PUBLICITAT

Sot de Chera dona més

Sot de Chera viurà un cap de setmana de pur trail que es completarà amb les carreres del diumenge. El trail de 24km i +1.100mD+, i el curt de 11km i +450mD+. La prova reina eixirà a les 10:00h, mentre que la curta començarà a les 9:30h. També hi haurà carreres infantils.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »