SLA10: Poc a Poc Alcoi

Els clubs grans són grans, i els xicotets també… és el cas del Poc a Poc Alcoi, el club de la setmana

Samarreta blava difuminada… silenciosos… però sempre amb algun i alguna a la part davantera de les classificacions… o darrere, és igual. Es tracta del Poc a Poc Alcoi, club que està cridat a obrir-se cada vegada més espai a la ciutat alacantina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS

Si t’ho vas perdre, ací tens el programa SLA10

15 anys…

És el club de la setmana en el programa Sense Límits Aventura. L’SLA10 compta amb ells i és el seu president, Rafa Matarredona, qui ens explica com queden, quan queden i d’on naixen. D’estos clubs que es fan a ells mateixos… “Érem un grup d’amics que ens ajuntàvem per córrer per la serra fa uns 15 anys”, afirmava Matarredona durant el programa de ràdio. “Però des del 2012 o 2013 que vam crear l’equip”, hi va afegir.


SLA03: Centro Excursionista Eldense


PUBLICITAT

Més de 100

I pareix que no, però són més d’un centenar de corredors i corredores. “Ara mateixa serem uns 115 tant d’asfalt com de muntanya”. Ah, que combinen també l’asfalt… diversificant opcions, clar que sí! “És per fer curses de les  dues modalitats”, respon el president.

PUBLICITAT

Edats

Explicava Matarredona que el club té un ample espectre d’edat. “Hi ha des del més veterà amb 66 anys, fins els 25”. Un marge més que bo per poder fer quedades a córrer, cadascú en el seu nivell.

PUBLICITAT

Quan queden?

“Normalment les quedades les fem a Alcoi però fem moltes coses fora d’Espanya també”. Això sí, per entrenar i preparar carreres, o simplement per fer esport, “hi ha horaris diferents”. I ho explica: “Des de les sis del matí que ix un grupet de 15 o 20 fins la vesprada que eixen molts fixes”.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »