Segueix la Marina amb Oltà i Calp

Calp acull diumenge la XIV Mitja Marató per Muntanya Serra d’Oltà amb la classificació general en joc

Anto Valero i Llorenç Montserrat són els actuals líders del Circuit Trail la Marina

Foto: Sergio Boronad

El Grup de Muntanya de Calp organitza una nova edició, i ja en són 14, de la Mitja Marató per Muntanya Serra d’Oltà. Tot està preparat per al diumenge, des de primera hora del matí, quan comence esta carrera que suposa una més, la quarta, del Circuit Trail de la Marina que en total en suma 11. Les inscripcions per a esta quarta cita estan ja completes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Per on passa?

El recorregut de la Mitja d’Oltà té, com a més destacable «les vistes de la costa sud de la Marina, des del cap de Sant Antoni fins a la serra Gelada», segons Juanjo Garcelà, vice-president del Grup de Muntanya de Calp i organitzador de la prova. I si fa un dia clar, també es podria veure Eivissa. «Primer una senda plana més o menys fins que comença a empinar-se», afirmava Galcerà. «Hi ha bones vistes de Calp, i el punt de Pinet, amb un punt fotogràfic molt bo», hi afegia.


Gata confirma a Valero


PUBLICITAT

Un video curiós…

Des de l’organització del trail han creat un video que, com a mínim, crida l’atenció per la seua originalitat. És una manera de cridar a la cura per la muntanya. Ací el deixem complet:


Preparacion y limpieza sendas carrera Olta

Preparando la carrera, repaso y limpieza sendas

Publicada por Grup De Muntanya De Calp en Lunes, 10 de diciembre de 2018


Primers líders CTM, a Bèrnia


PUBLICITAT

Noms importants…

Alguns homes i dones de nivell del panorama del trail de la Comunitat ja han confirmat la seua assistència a esta cita. A Calp estaran, entre altres, Emili Sellés, Miguel Ángel Sánchez, Daniel Martínez, Toño Quilis, Pedro Martínez, Olegario Alario… això en homes. En dones, nivell del bo amb Myriam Talens, Anto Valero -la líder del CTM-, Nicola Zuchinni o Esther Sánchez.


De la Cruz i Valero, ferms en la Marina


PUBLICITAT

La general, de moment

La classificació general del Circuit Trail Marina està liderada ara per Llorenç Montserrat amb 9 punts en tres carreres. El segueixen Alberto Pamblanco amb 17 punts i Juanan Mas amb 21. En dones, Antonia Valero segueix com a líder després de tres carreres que li han anat realment bé. Suma 3 punts en tres carreres, pels 11 d’Elisa García i els 14 de Luisa Nevado.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »