Programa SLA11: La nova FEMECV i molt més

Carles Ferris, nou president de la Federació, analitzarà l’entitat i l’estat de salut dels esports de muntanya

El programa comptarà amb històries diferents: un valencià implicat amb la recollida de residus, Ignasi Cardona que puja gratacels i Roberto Gil que corre pel desert… i molt més

Molts contingut i variats en el programa de Sense Límits Aventura d’este cap de setmana. Intentarem cuidar-los tots com es mereixen, però sens dubte el plat fort serà l’entrevista al president de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), Carles Ferris. És una nova junta directiva i són nous aires per a una federació que portava 32 anys amb un mateix mandat. Els seus projectes, estaran al descobert. Però hi haurà molt, molt més… tot, diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA

UN A UN, ACÍ TENS TOTS ELS NOSTRES PROGRAMES

Recollint deixalles…

Començarem el programa amb un valencià de 27 anys que, cansat de veure tanta brutícia, ha decidit fer la volta a Espanya recollint-la. Amb una bicicleta de muntanya i un carret enganxat, ha anat agafant tot el fem que les persones -poc cíviques- deixen en terra. En els boscos, en els camins, en els pobles… en qualsevol racó. Centenars de quilos de merda i quasi 5.000 quilòmetres pedalejant. 

PUBLICITAT

Dos grans…

També parlarem d’esport i competició. Ho farem amb dos grans del trail valencià. Dos atrevits. Per una part, escoltarem Roberto Gil, que després de fer el Half Marathon dels Sables de Fuerteventura, es va desplaçar a Perú per fer la cursa peruana. I va ser segon… A més, reviurem també l’experiència d’Ignasi Cardona en el Vertical World Circuit, una cita amb els edificis més alts del món, gratacels que ha pujat en competició a tota velocitat per acabar quart del món.

PUBLICITAT

Cultura i llibres…

La cultura ens arriba a Sense Límits Aventura de la mà d’Angel Saez. Des de la llibreria Patagonia de València, Saez ens aporta la seua saviesa en forma de llibres. Consells de quins són els més nous i per què els aconsella. Esta setmana ens proposarà viatjar per gel, però també escalar, córrer de la mà de Kilian Jornet i moltes aventures més… totes les que donen les lletres.

PUBLICITAT

Agenda, el test SLA…

El programa, com no podia ser d’altra manera, comptarà amb les seccions habituals. Tindrem agenda, posarem les notes a les notícies breus de la setmana, i en esta ocasió hi haurà test. El test SLA a un esportista de la Comunitat Valenciana. En esta ocasió, Ezequiel Bellido. Esperem que ens acompanyes, diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »