Sot, Navarrés i Calp manen

El cap de setmana ens obre tres fronts: Cronos a Foc, el Circuito Trail Valencia Cajamar i el Circuit Trail la Marina

També es disputen carreres a Soneja, Simat i Xàtiva, en este cas d’orientació

Dos dies en què es veuran en acció dones i homes que realment estan en forma. Sot de Chera, Calp i Navarrés són tres punts geogràfics on hi haurà molta batalla. Hi ha circuits en joc en les tres localitats. El Cronos a Foc, el Circuito Trail Valencia Cajamar i el Circuit Trail la Marina segueixen sumant carreres puntuables, i en el cas del CaF, ja serà l’última que decideix els guanyadors i guanyadores. Però hi haurà molt més arreu de la geografia de la Comunitat Valenciana…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sot de Chera: dissabte i diumenge

Una de les cites importants del cap de setmana és la II Crono Individual Nocturna Sot de Chera que forma part del circuit Cronos A Foc i que precisament tanca esta competició. Això serà dissabte, però Sot de Chera té per davant un cap de setmana de trail al 100% perquè el diumenge se celebra el VI Corremon Trail Sot de Chera, cita clàssica on es posa fi a dos dies d’esport i muntanya. Ofereixen dues distàncies, els 11km i els 24km. El cap de setmana està organitzat per Corremon.


Sot de Chera per tancar


PUBLICITAT

Navarrés, segona del CTV

Amb dues ofertes també, el V Trail de Navarrés, que suposa la segona prova del Circuito Trail Valencia Cajamar (CTV), planteja 20,5km i 10,8km. Es tracta d’agafar el relleu del trail Castillo de Cofrents que es va disputar fa unes setmanes i que formen part d’un CTM que enguany té una prova pràcticament cada mes. Tot, de la mà de 3 Direcciones.


Navarrés, segunda del CTV


PUBLICITAT

Serrà Oltà del CTM

El Circuit Trail la Marina (CTM) és la tercera de les carreres destacades del cap de setmana. Els seus 21k de la XIV Mitja Marató per Muntanya Serra d’Oltà, a Calp, arrancaran a les 09:00h amb 950m/+ per superar. També hi haurà la marxa senderista de 17,5km i 750m/+, però on estarà en joc la general del CTM serà en la Mitja. La prova està organitzada pel Grup de Muntanya de Calp.


Segueix la Marina amb Oltà i Calp


PUBLICITAT

Palomera de Soneja

Soneja també viu el trail este cap de setmana. Ho fa amb la seua cita anual en què proposa també dues distàncies. Una primera de 20km i una segona de 13km. Les dues sense grans desnivells: 1.000m/+ i 380m/+, respectivament. Es tracta del Trail Soneja Altos de Palomera, diumenge a les 9:00h i organitzat pel Club d’Atletisme i Senderisme de Soneja. La carrera forma parte de la II Liga CxM Alto Palancia.

PUBLICITAT

Simat Trail Series

El IV Simat Trail Series és un bloc de carreres que es disputen a Simat de la Valldigna , totes el diumenge. Està el Trail Penalva, amb eixida a les 09:30h i una distància de 19,00 Km    amb 1.100m /+. Serà la prova estrella. Però també hi haurà el Sprint Vertikal, amb eixida a les 09:45h i amb 1,46 Km però, això sí, un desnivell de 450m /+. Després també se celebren la Marxa Senderista, a les 9:35h i amb 13,70 Km i 555m /+, i l’Sprint trail, amb eixida a les 09:30h i 14,50 Km amb 650m /+. Ho organitza tot la Societat Esportiva la Llebre.

ORIENTACIÓ A XÀTIVA

Xàtiva rep el diumenge una altra cita d’orientació. Es tracta de la 14ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana. L’organitza la SD Correcaminos i inclou totes les categories. El cronometratge es regularà amb el sistema SPORTIdent per a totes les categories. Les estaciones tindran activat el sistema AIR+, amb la qual cosa es poden utilitzar els xips SPORTident SIAC. L’eixida disposarà l’estació SIAC test.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »