Els líders aguanten a Calp

La Mitja de la Serra d’Oltà aporta emoció a la classificació general del Circuit Trail la Marina

Myriam Talens i Miguel Sánchez s’imposen en la prova dels 20 quilòmetres

El Circuit Trail la Marina arribava a Calp amb el cartell de quarta cita puntuable i amb opcions d’aportar emoció a la general. I així va ser. Miguel Sánchez i Myriam Talens es van imposar en la carrera, però els líders de la general, Anto Valero i Llorenç Montserrat van aconseguir lluitar els seus llocs de privilegi. Mantenen el lideratge.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sánchez guanya

Miguel Sánchez (Lurbel People Sapiens) s’ha imposat en la prova reina masculina amb 1:43:35. El seu temps va ser quasi tres minuts millor que el del segon corredor en meta, Pere Ferrer (Marxuquera Marxuquera), que va acabar amb 1:46:11. El tercer en el podi masculí va ser el que fins ara, i encara, és líder: Llorenc Montserrat (Entrena Benissa), que acabava amb 1:50:24.

PUBLICITAT

La gran Talens

Myriam Talens no es cansa de guanyar. La corredora del Marathon Crevillent es va imposar en la prova de 20km amb un temps de 2:18:53. Això sí, va ser ben ajustada la seua victòria, perquè amb 2:19:18 va arribar Nicole Zucchini (Esports Colau Trail), mentre que la tercera dona en la línia de meta, Ester Sánchez (Cuatro Santos Cartagena), va arribar amb 2:21:37. Un poc més lluny, 8ª i amb 2:30:37, va arribar la líder de la competició femenina en el CTM, amb 2:30:28.

Foto: MyChip

PUBLICITAT

Anto Valero segueix líder

La classificació general femenina no ha canviat pel que fa a la dona que la domina… però Anto Valero haurà d’estar ben atenta. La 8ª posició de la Serra d’Oltà no li ha fet tan de mal en la classificació. Es manté líder amb 7 punts en quatre carreres. La corredora del GEG està per davant de Raquel Ronda (GA Publidom), amb 42 punts, i Tarje Sarabia (Club Esportiu Corredors Callosa), amb 53.

PUBLICITAT

Montserrat aguanta

També aguanta de líder, en categoria masculina, Llorenç Montserrat. Suma 10 punts el de Benissa i aguanta amb quatre carreres en la primera posició. Segon en la general és Juanan Mas (GEG) amb 27 punts i quatre curses, les mateixes que Héctor Vengut (Entrena Benissa), que suma 40 punts.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. L’Almedia Trail, 5ª del CTM | Sense Límits Aventura - […] Els líders aguanten a Calp […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »