Cardona, quart de gratacels

El corredor de Xàbia repeteix l’experiència del Vertical World Circuit i acaba en la quarta posició, a ben poc del podi

No és la primera vegada que Ignasi Cardona s’aventura a disputar les proves verticals… és un expert en la matèria i ho ha demostrat enguany també al Vertical World Circuit. El corredor alacantí ha sigut quart en una classificació “amb molt nivell”, com assegurava el passat cap de setmana en el programa de ràdio de Sense Límits Aventura, a la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL PROGRAMA SLA

L’esforç de Cardona, recompensat

5 de 9 i triomf a Londres

“He pogut completar el circuit, tenen nou proves i s’havia de fer un mínim de cinc”, afirmava el de Xàbia. A Nova York va ser tercer, a París va repetir aquesta posició… Després va anar a Shanghai, on va ser el 6, a Osaka va ser el 7 i d’allà a Londres, on va guanyar i va sumar els 125 punts que li han donat l’espenta final per ficar-se a tocar del podi. Per acabar, va fer Hong Kong.

PUBLICITAT

Hong Kong, la gran final

De totes les carreres, Cardona destaca la prova de Hong Kong, “que ha sigut la final i puntuaven més i no fallava cap atleta”. A Hong Kong, el que més va impressionar a Cardona va ser el tracte a l’esportista: “Ens feien corredors, posaven autobusos, traductors i tot estava molt mimat… et senties important”.

PUBLICITAT

A prop del podi

Estar entre els millors sempre és l’objectiu de qualsevol corredor… i també de Cardona. El de Xàbia s’ha quedat en esta edició a les portes del podi. Ha sumat 461 punts, només 10 menys que el tercer, el japonès Ryoji Watanabe. Segon en la general va ser l’australià Mark Bourne, mentre que el guanyador va ser el polonès Piots Lobodzinski.

PUBLICITAT

Havia sigut tercer

“Ja fa anys vaig fer el circuit i vaig ser tercer”, recordava Cardona durant el programa de ràdio. Es mostrava, a més, satisfet pel resultat d’este 2018: “Ara quart també m’ompli perquè han passat crec que deu anys i estic més o menys igual”. Això sí, Cardona deixava el seu punt de vista sobre la carrera en l’actualitat… “el nivell ha pujat molt, moltíssim”. “Hi ha gent que es dedica només a fer això”, explicava.

BELTRÁN, SEGONA A LONDRES

No va ser Ignasi Cardona l’únic valencià en competir en esta edició del Vertical World Circuit, tot i que sí l’únic que ho ha fet en més proves i lluitant per estar entre els millors. Això sí, altra valenciana, María Beltrán, va estar a la prova de Londres on va finalitzar en la segona posició per darrere de la britànica Sarah Frost. Allà Beltrán va sumar 110 punts amb què ha acabat en la classificació general, en la 23ª posició final.

Més dades:


Àudio SLA10: Les federacions creixen


Àudio SLA09: 18.000km en bici per l’ELA i molt més


Àudio SLA08: Latorre, trail femení i debat sobre dopatge…


SLA07: Paraula de Sebas Álvaro


Àudio SLA06: “El triatló és molt democràtic”


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »