L’última expedició clàssica a l’Everest

Es presenta el llibre que narra la primera expedició valenciana que va coronar el cim del món

La cita és hui dijous dia 20 a les 20:00h a la llibreria Patagonia de València

Al 1991, Rafael Vidaurre i Coque Pérez van fer cim a l’Everest. Van ser els primers valencians en aconseguir-ho. Formaven part de l’expedició que completaven Juan Carlos Gómez com a cap d’expedició, Joan Grifoll, Javier Botella i Moisés García, amb la metgessa Victoria Amigo, a més de coordinadora de camp base, i Francisco López, com a càmera de la televisió valenciana. Hui es presenta el llibre que parla d’ells, d’aquell treball en equip. D’aquell èxit col·lectiu.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A les 20:00h

La cita és esta vesprada (dijous 20), a les 20:00h. ‘Everest 1991, la última expedición clàssica’ és el llibre que narra aquella aventura, aquella fita de l’alpinisme de la Comunitat Valenciana. Van fer cim un 6 d’octubre, al voltant de les 12:30, d’aquell any 1991.

PUBLICITAT

El llibre és…

El llibre que es presenta és, segons Àngel Sáez, de la llibreria Patagonia, “un altre punt de vista d’aquella expedició sobre la qual ja hi ha un llibre oficial”. Explica Sáez que es tracta d’una narració que compta “les relacions personals i coses que no es van contar”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »