Programa SLA12: Penyagolosa polèmic, seguretat i més

La notícia de la setmana del polèmic Pilgrims del Penyagolosa serà la gran protagonista, amb Tico Cervera en directe

L’entrevista girarà en torn al I Congrès de Muntanya que organitza la Universidad Católica de València al mes de gener

L’actualitat mana, i esta setmana s’ha conegut que s’havia fet una cursa, o no cursa, amb certa polèmica. Així que tractem el tema i ho fem parlant amb l’organització. Tico Cervera ens explicarà el perquè del Pilgrims Challenge que només ha comptat amb dos corredors, i per invitació, i amb punts ITRA pel mig. Però el programa SLA12 comptarà amb la resta de l’actualitat, a més del nostre expert en seguretat, Jorge Membrado, que ens aconsellarà com anar a la muntanya en hivern, a més de l’entrevista: Héctor Esteve i Víctor Sánchez ens acostaran el I Congrès Internacional de Senderisme i Muntanya, una cita preparada per ser una referència.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

SENSE LÍMITS AVENTURA A LA CARTA

ENS POTS ESCOLTAR ACÍ

Penyagolosa polèmic…

Esta setmana, Infotrail publicava el que era el Pilgrims Challenge… des de Sense Límits Aventura hem volgut parlar amb Tico Cervera, organitzador de esta cita que només comptava amb Cristóbal Adell i Ragna Debats. Ella, a més, necessitava els punts ITRA que s’oferien en esta ‘carrera’ per poder disputar l’UTMB… Sabrem l’opinió de Cervera al respecte.

PUBLICITAT

Record a Guillem Sendra…

El programa vol retre homenatge en forma de record a la figura de Guillem Sendra. En el seu Penyal d’Ifach, Roy de Valera ha alliberat la via de 8a a la qual Sendra donava el seu nom… Un projecte encetat per Enric Sáez, Albert Monzó, Ángel Martín i Miguel Cebrián que es va iniciar en 1994 i que després es va anomenar la via Guillem Sendra…

PUBLICITAT

A la muntanya en hivern

L’altre punt fort del programa SLA12 serà l’entrevista al nostre expert. En esta ocasió serà Jorge Membrado. Tenim dubtes i consultes per fer-li perquè no és el mateix anar a la muntanya en qualsevol època de l’any. L’hivern ja ha arribat i s’ha de tindre cura de molts aspectes abans d’aventurar-se a anar de qualsevol manera i a quins llocs…

PUBLICITAT

L’entrevista…

El programa acaba amb l’entrevista en profunditat. Esta setmana parlem amb els organitzadors d’un congrès que sembla ser alguna cosa més que una simple unió de xarrades… La Universidad Católica de Valencia acull a finals de gener el I Congrès Internacional de Senderisme i Esports de Muntanya. Els seus organitzadors són Héctor Esteve i Víctor Sánchez. Els tindrem als estudis d’À Punt perquè ens expliquem què ens trobarem.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. SLA12: Penyagolosa, seguretat i Congrés Internacional | Sense Límits Aventura - […] Programa SLA12: Penyagolosa polèmic, seguretat i més […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »