Programa SLA13: L’Everest valencià per tancar l’any

El programa del diumenge (15:03h) diu adéu al 2018, repassa les proves més importants del 2019, ens acosta a la Calderona amb la BTT de Paco Badía, al Club Triatló Sueca i al cim del món, amb l’autor del llibre sobre ‘l’última expedició clàssica’, i valenciana.

Són moltes les coses que s’haurien d’explicar en un últim programa de l’any. 2018 es tanca amb un Sense Límits Aventura que ha arribat als 13 programes en tres mesos d’emissió. Ara en vindran més a partir del nou any. Repassem les proves més importants del 2019, parlem amb Paco Badia de BTT a la serra de la Calderona, escoltem les propostes dels oients, coneixem el Club Triatló Sueca, i passem una bona estona recordant l’aventura valenciana a l’Everest. 1991 va ser l’any que una expedició valenciana es va estrenar al cim del món. Tindrem en l’estudi a l’autor del llibre ‘Everest 1991, la última expedición clásica’, Vicente Torromé Alhambra.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Incansable Mataix…

Miguel Mataix va ser la primera entrevista de Sense Límits Aventura, i volíem fer-li el nostre xicotet reconeixement, però és tan bèstia que se l’ha fet ell mateix… El nostre àudio de la setmana estarà dedicat a ell, que va participar a les 24 hores d’Ultrafons de Barcelona. Igualment, arrancarem el programa amb les veus dels ‘genis’ que ens han estat donant suport en estos inicis: Ferran Latorre, Alex Txikon, Sebas Álvaro o Luis Alberto Hernando.

PUBLICITAT

La Calderona en BTT

Tanta informació dona la Calderona, per la història que té al darrere, que farem una primera part de la cita del nostre expert, Paco Badía. Amb la bici de muntanya, Badia ens acostarà a esta serra tan visitada pels amants de la muntanya que viuen prop de la ciutat i l’àrea metropolitana de València. Ens farà unes primeres pinzellades del que anomenarem La Calderona, Part I.

PUBLICITAT

Club Triatló Sueca

Esta setmana ens toca parlar dels clubs de la Comunitat Valenciana. En esta ocasió se n’anem a Sueca, on ens acostarem al Club Triatló de la localitat. José Cardo ens explicarà els origens, l’evolució, el que fan els seus membres… Fem territori amb cadascú dels clubs i entitats que sempre estan en actiu arreu de la Comunitat.

PUBLICITAT

L’actualitat és…

En l’apartat de les notícies, les breus i les més en profunditat, uns quants temes per estar atents. El Pilgrims Challenge i totes les novetats que alimenten este cas, però també el canvi de seleccionador valencià de trail, la situació de la FEMECV en la lluita de Fedme contra la ‘incursió’ de la federació d’atletisme en les carreres de muntanya, o els premis Relatos en zapatillas… També tindrem temps per fer una ullada a les carreres més importants que ens esperen, en els diferents esports, en l’any que comença.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Àudio SLA13: L’últim programa, Everest i més | Sense Límits Aventura - […] Programa SLA13: L’Everest valencià per tancar l’any […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »