Què ens espera al 2019?

Repassem les principals cites de trail, triatló, escalada, marxa nòrdica i orientació per a l’any que entra…

Ací anem a exposar alguna de les cites destacades per a 2019. Ho farem per esports. En tot cas recordeu que en l’apartat AGENDA estan totes les carreres de la temporada 2019 que està a punt de començar.

AGENDA


PUBLICITAT

Trail

El 13 de gener a Orihuela s’obri el Campionat de Lliga de Carreres per Muntanya FEMECV, una Federació de Muntanya que en març tindrà l’Autonòmic de Llarga Distància a la Perimetral de Benissa i l’Autonòmic de Carrera Vertical a Villena. Finalmen, el 7 d’abril a Crevillent farà l’Autonòmic per clubs i individual. A més, cal recordar unes altres cites destacades a nivell nacional i internacional: el 3 de març arriba la MABO, Marató de Borriol, campionat d’Espanya de Clubs FEDME. I el 13 d’abril, el PenyagolosaTrails, prova que forma part del Ultra TrailWorldTour.

PUBLICITAT

Triatló

En triatló s’obri el seu calendari també el 13 de gener amb el ja clàssic Duatló del Circuit de Xest. 7 dies després Almenara acollirà l’Autonòmic de Duatló per equips i en març a Carcaixent i Orihuela arriba l’Autonòmic de Duatló de Mitja Distància i de Llarga Distància. Ja per a abril arriba la temporada de triatló que tindrà el seu autonòmic de Mitja Distància a Orpesa en el mes de maig, i l’Autonòmic de Triatló Sprint a Orihuela també en maig i en juny a l’Alt Palància l’Autonòmic per equips. I en setembre, a Alacant, l’Autonòmic de Triatló Olímpic. I eixe mateix mes de setembre, el 14 i 15 de setembre, tindrà lloc el València Triatló que és Campionat d’Europa de Triatló sub-23.

PUBLICITAT

Escalada

En l’escalada s’obri la competició autonòmica a març. Entre març i abril tindrà lloc la Copa d’Escalada en Bloc FEMECV, al juny a Ibi serà l’Autonòmic d’Escalada en Bloc i en octubre a Paiporta l’Autonòmic d’Escalada de Velocitat. També a l’abril a València tindrà lloc el Campionat d’Escalada Universitari i a finals d’octubre tindrà lloc a Pamplona el que han batejat com Super campionat d’Espanya d’Escalada perquè en 5 dies faran tots els campionats de Bloc, Dificultat, Velocitat i Overall.

PUBLICITAT

Marxa nòrdica

Pel que fa a la marxa nòrdica, l’activitat comença en febrer a Santa Pola. Ho fa amb la primera prova de la Copa de Marxa Nòrdica FEMECV que després farà parada a València i Callosa i la fi de l’autonòmic de marxa nòrdica serà el 4 de maig a Elx. Esta mateixa ciutat acollirà eixe mateix cap de setmana el Campionat Individual de Marxa Nòrdica i de seleccions autonòmiques FEDME.

Orientació

La nova Lliga Autonòmic d’orientació comença el 9 de febrer a Biar i enguany només tindrà 9 proves. També a l’abril, el V Trofeu Ciutat de Requena que formarà part del calendari de la Lliga Española d’Orientació a Peu.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »