Programa SLA14: Relats, salut i ultrafons

Iniciem l’any amb un programa amb equilibri de forces: GR-10, relats esportius, salut i medicaments, els plans de l’ultrafondista Vicente Juan… i algunes sorpreses més

El primer programa de l’any s’emet diumenge 6 de gener a les 15:03 hores… ens posarà en situació del que ens donaran els pròxims mesos, sense perdre la perspectiva de les persones protagonistes: Vicente Juan García ens conta els seus projectes, però també parlem de salut i medicaments en l’esport amb el metge Darío Sanmiguel, i entrevistem Isabel Remohí, l’autora del text guanyador de ‘Relatos en zapatillas’. Tot això, i molt més, al programa 14 de Sense Límits Aventura, a la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS SEMPRE QUE VULGUES

ACÍ TENS TOTS ELS PROGRAMES DE SLA

El GR-10 torna

Una de les notícies destacades serà la nova edició del GR-10 Xtrem Ultra Trail, que tornarà al 2020. Parlem amb el director de la prova, Coque Pérez, que ens explica per què es torna a posar en funcionament i tot el que significa. A més, recordem una cita ja clàssica de cada final d’any: la Cronometrada del Pic d’Espadà que es va fer el passat dia 29.

PUBLICITAT

Escriptora i corredora

L’actualitat també ens portarà als estudis a Isabel Remohí. És l’autora del text ‘Bajo la lluvia’ que ha sigut el vencedor en el concurs de relats ‘Relatos en zapatillas’ que ha organitzat MyChip. Li preguntarem per les raons que l’han dut a escriure este text amb una relació tan propera a casos actuals d’assetjament a les dones. A més, parlarem amb ella d’esport… és membre del club Triculpelat d’Alaquàs.

PUBLICITAT

Salut: medicaments

En la nostra secció d’experts, Darío Sanmiguel, metge de la Unidad de Salud Deportiva del Hospital Vithas Nisa 9 d’octubre, ens acompanyarà per explicar-nos els problemes o els mites que hi ha en torn als medicaments… el seu ús excessiu, el control que s’ha de tindre…

PUBLICITAT

L’ultrafondista Vicente Juan

L’entrevista central serà a un home que és un altre expert, però en este cas d’ultrafons. Maratons de llarga distància, i parlem de 200, de 400 quilòmetres, és el que fa Vicente Juan García. El corredor de Villena ens atendrà des d’Alcoi, on viu, per explicar-nos la temporada que té planificada, amb el desert del Gobi en ment i alguna altra sorpresa que li donarà al seu propi cos en este 2019 que ara comença…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »