L’Almedia Trail, 5ª del CTM

El Circuit Trail la Marina torna després del descans de les festes nadalenques

Callosa d’en Sarrià acull una cita que comptarà amb 24km i 1.300m de desnivell

Els membres del CE Corredors Callosa organitzen una nova cita del Circuit Trail la Marina. Es tracta del Trail Almedia, que es disputa amb una única distància. La cita és el pròxim diumenge dia 13. Serà la cinquena prova del CTM d’aquesta temporada, després d’haver passat per Xaló, Pego, Gata de Gorgos i Calp. Els líders, Anto Valero i Llorenç Montserrat, esperen…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Inscripcions obertes

Per inscriure’s a l’Almedia Trail…

Què ofereix Callosa?

La cita de Callosa d’en Sarrià té preparada una única distància puntuable per al CTM. Seran 24 quilòmetres amb un desnivell de 1.300 metres. La carrera tindrà quatre avituallaments, a més del de meta. Dels quatre de carrera, els dos del mig seran sòlids a més… estaran situats en els quilòmetres 10,8 i 14,4, respectivament. Els altres dos, en el 5,5 i a sis de meta.

PUBLICITAT

Classificació femenina

Després de quatre proves, i després de la parada per les festes nadalenques, cal repassar les classificacions generals del Circuit Trail la Marina. En dones, domina la classificació Anto Valero (Grup Espeleològic Gata) amb 7 punts. Segona és Raquel Ivars (GA Publidom), amb 42 punts, mentre que és tercer Tarje Sarabia (CE Corredors Callosa), amb 53. Les tres corredores sumen quatre carreres corregudes.

PUBLICITAT

En homes…

En la categoria masculina, la competició en la seua classificació general està dominada per Llorenç Montserrat (Entrena Benissa), amb 10 punts. Segon és Juanan Mas (Grup Espeleològic Gata) amb 27, mentre que tanca el podi provisional Héctor Vengut (Entrena Benissa), amb 40 punts. També els tres sumen quatre carreres en les cames. Per equips mixtes, dominen dos equips d’Entrena Benissa. Tercer és el Grup Espeleològic de Gata.

PUBLICITAT

Quatre proves abans

Fins a la data s’han disputat quatre carreres del CTM. La primera va ser a Xaló amb el Bèrnia Moscatell Trail. La segona parada del circuit alacantí va arribar al Pegotrail, per continuar amb la tercera prova, amb els Tres Tossals de Gata de Gorgos. La quarta cita deixava la seua dosi d’emoció a Calp amb la Serra d’Oltà. I ara arriba la cinquena, a Callosa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arrapapedres per a Xeraco | Sense Límits Aventura - […] L’Almedia Trail, 5ª del CTM […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »