SLA13: Club Triatló Sueca

Són 20 anys de vida per a l’entitat que porta el nom de Sueca per tots els triatlons de la Comunitat Valenciana… és el protagonista de la secció de clubs del programa Sense Límits Aventura en À Punt Ràdio

Ha complit 20 anys des de la seua fundació, i era el moment de fer-los un homenatge. El Club Triatló Sueca va nàixer el 1998 i ha tancat una temporada d’actes… José Cardo, el seu president, ens explica en el SLA13, en la ràdio d’À Punt, tot el que s’ha fet i qui són estos suecans que van començar molt poquets i ara tenen fins i tot l’equip femení en Primera Divisió…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA LA SECCIÓ DELS CLUBS

EL CLUB TRIATLÓ SUECA

Molts actes

“L’any 98 començava a caminar el que és ara el club”, explica Cardo. Per això, estan “de celebració”. Entre les activitats que han organitzat, “en maig un triatló de mitja distància a nivell social, també un aquatló escolar, també ha tingut presència la part social amb una gala de 20 anys, i ara només ens queda fer foto oficial d’aquests 20 anys de triatló ací a Sueca”.

PUBLICITAT

Van començar 15…

En el 98 eren “uns 15 membres, la majoria arribats de l’Antella”. Però va ser en 2002 quan hi va haver un canvi important. Ho explica Cardo: “Es promociona el triatló femení. Això dona els fruits des del primer moment, però des del 2010 fins el 2015 és on el club viu el màxim esplendor en l’equip femení, arribant fins i tot a la Primera Divisió”.

PUBLICITAT

L’escola, “el tresor”

Ara són “més de 90 socis sumant adults i l’escola, que és un motiu d’orgull”. Així ho expressa el president de l’entitat, ben orgullós del que han creat des del club: “L’escola és el nostre xicotet tresor. En 2007 vam començar amb 3 xiquets i un monitor, i hui en són més de 50… i deu monitors”. I tot, competint en diferents proves per tota la Comunitat. En el dia a dia del club, entrenen setmanalment. Parla Cardo: “Sessió de natació dimarts, dijous i dissabte; dilluns i divendres carrera a peu; dissabtes en grup a fer ciclisme; i diumenge també o bici o fer entrenaments de transicions o aspectes més tècnics”.

PUBLICITAT

Per a 2019…

Al nou any no li demanen molt, només que puguen “fomentar la part social del club” i, esportivament, “que les xiques estiguen el més alt possible en la Primera Divisió, i que els xics tornen a Primera”. Uns bons objectius, encara que Cardo parla per tots els membres del Club Triatló Sueca quan diu: “Però sobretot esperem tindre molta salut per gaudir del nostre esport”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »