Primer gran cap de setmana de trail

Esclata el calendari amb infinitat de proves arreu de la Comunitat Valenciana

Ontinyent, Callosa, Torreblanca, Gandia, Orihuela i Puçol omplen dissabte i diumenge

Si vols un campionat oficial, tens Orihuela. Si vols un circuit, tens l’Almedia Trail de Callosa o el Clariano Trail d’Ontinyent. Si vols un vertical, tens el Picaio i Gandia. I si vols trails normals, també tens Torreblanca… és el primer cap de setmana de l’any amb un gran menú de carreres a la teua disposició.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

L’Almedia i el CTM

Després de les festes de Nadal torna el Circuit Trail la Marina. Està en joc la 5ª prova, la que visitarà Callosa d’en Sarrià. Es tracta de l’Almedia Trail, cita que comptarà amb una única distància de 24km i 1.300m/+. L’inici es preveu a les 8:30h i en la línia d’eixida també s’esperen als favorits. Entre ells, als líders, Anto Valero i Llorenç Montserrat.


L’Almedia Trail, 5ª del CTM


PUBLICITAT

Clariano, 3ª CTV

Després de les cites de Cofrents i Navarrés, arriba diumenge la carrera per muntanya d’Ontinyent. Es traca del IV Trail Clariano, que forma part del Circuito Trail Valencia Cajamar. Una cita amb dues distàncies: la reina, de 22,3km i 960m/+, i la curta, d’11,3km i 470m/+. Després d’esta cursa el circuit ja tornarà el 10 de febrer amb el Chera-Buseo. I quedaran Xeresa-Mondúver, Cortes de Pallás i Gestalgar-Peña María.

PUBLICITAT

Picaio Cim Trail

A Puçol hi haurà dos dies de competicions en el marc del III Picaio Cim Trail. Dissabte, una crono a les 19:00h de 7,3km amb 470/+. També dissabte, des de les 10:00h, cita amb els xicotets de la casa: Peketrail i tallers. Diumenge serà el plat fort, amb dos distàncies: la marxa no competitiva de 10,5km amb 470m/+, amb eixida a les 9:00h, i la carrera, el Picaio Cim 23k, de 23km amb 1.300m/+ i eixida a les 8:30h. Tot, amb el Poliesportiu Municipal de Puçol de centre neuràlgic.

PUBLICITAT

El KM de Gandia

Una de les proves amb més catxet és el KM Vertical de Gandia, organitzat pel Club Alpí Gandia. En la seua cita d’este any es disputa el diumenge dia 13, a les 8:45h, amb unes distàncies de 17km o 12km. L’eixida serà des del Barranc de Beniopa, i l’arribada en la ja clàssica i mítica part alta del Mondúver.

Torreblanca

A més, el Club Esportiu de Muntanya Salta-Ribes organitza per al diumenge la Cursa de Muntanya Torreblanca. La prova comptarà amb 16km i 600m/+. L’eixida serà des del pati de les escoles, a les 9:00h.

LLIGA FEMECV

El diumenge, la FEMECV estrena el calendari. Ho fa en el Trail Sierra de Orihuela, amb la 1ª prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV. Es tracta d’una cursa que engloba altres tres: la carrera per muntanya serà a les 9:00h amb 21,50km i 1.400m /+. Esta serà la puntuable per a la lliga FEMECV. També hi haurà el circuit cadet i júnior, amb 12km i 600/+, amb eixida també a les 9:00h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »