Programa SLA15: Laia Cañes, a cor obert

La subcampiona del món és la protagonista del Sense Límits Aventura del pròxim diumenge, a les 15:03

El programa s’acosta al Camí de la Conquesta dels Ports, analitza l’actualitat i manté les seues seccions: toca test SLA a…

El programa 15 de Sense Límits Aventura, l’SLA15 en la ràdio d’À Punt, destaca per una entrevista que ha costat lligar. Laia Cañes i la seua agenda s’han posat d’acord i serà la nostra convidada. Una entrevista especial a la subcampiona del món que, amb un somriure etern, explicarà com li ha costat arribar a on està i què té pensat per al futur. Però no serà l’única protagonista… parlarem de senderisme amb Salva Blanco, i vos mantindrem al dia del que passa al voltant del món de la muntanya… N’hi ha tant, que heu d’escoltar-ho… diumenge, a les 15:03h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA

ACÍ TENS TOTS ELS PROGRAMES

Laia Cañes

Laia Cañes, de la Vilavella, subcampiona del món de trail, visitarà els estudis d’À Punt i de Sense Límits Aventura després d’un any per emmarcar. La prova del Penyagolosa Trails li va deixar un gran sabor de boca. Ens explicarà el que té en ment per a 2019, el que entrena i com entrena, com ha evolucionat, com era i com és ara com a esportista…

PUBLICITAT

Camí de la Conquesta

S’acaba de presentar el Camí de la Conquesta… les 15 etapes que en fan una del GR-331 a la comarca dels Ports… amb més de 160km… El nostre expert Salva Blanco, el nostre senderista més al dia, ens explicarà com és esta ruta de rutes i la història que té al darrere.

PUBLICITAT

I molt més…

En el test SLA tindrem a Pep Giner. Des de la Marina, organitzador de carreres i corredor, és una de les persones més conegudes del trail en la seua comarca. A més, tindrem actualitat, amb una ullada als accidents dels últims dies, però també analitzant la competició, les proves que es deixaran de fer com la Liga CXM de la Serranía, o la cita amb el Mundial de raquetes de neu que van viure Ignasi Cardona i Laurence Rastell. D’escalada parlarem també… amb Ismael Mollà, que ens explicarà com ha estat el camí fins recaptar diners per reequipar les vies ferrades de la Costera….

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »