Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail

La prova de 24km corona la corredora del Marathon Crevillent i l’esportista local del Corredors Callosa

Anto Valero i Llorenç Montserrat segueixen de líders de la general del Circuit Trail la Marina

El cap de setmana es va disputar una nova prova del Circuit Trail la Marina. Callosa d’en Sarrià vivia una nova cita, amb 24km per davant, marca CTM i amb un bon ambient festiu. Myriam Talens (Marathon Crevillent) i Joel Montiel (CE Corredors Callosa) van ser els guanyadors. Amb tot, la general continua liderada per Anto Valero (GEG) i Llorenç Montserrat (Entrena Benissa).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Talens repeteix

Després de vèncer a Calp a la Serra d’Oltà, Myriam Talens va tornar a una prova del CTM i va tornar a guanyar. Es va imposar amb un crono de 2:34:11 sobre Victoria Ballenilla, que arribava segona amb 2:36:45. Tercera era Ángela Pizarro, del Club de Córrer Xeraco, amb 2:40:20.


Els líders aguanten a Calp


PUBLICITAT

Domina Valero

La classificació general del CTM, pel que fa a la categoria femenina, segueix dominada per Anto Valero. La corredora de Gata segueix primera amb cinc carreres disputades i 10 punts. Segona és Norma Isabel Olivero, que amb altres cinc carreres i 75 punts ha pujat posicions. Tercera es troba Macarena De la Puerta, també amb cinc carreres i 84 punts.

PUBLICITAT

Montiel, victòria a casa

En la prova masculina de l’Almèdia de Callosa, Joel Montiel jugava a casa i ho va lluitar. Va ser el vencedor amb poc més d’un minut de marge respecte al segon. El seu crono va ser de 2:01:24, per les 2:02:36 que va necessitar Fran de la Cruz (Entrena Benissa) per ser segon. Tercer en meta va arribar Luis Alberto Oñate (Atletismo el Faro), amb 2:04:06.

PUBLICITAT

Montserrat segueix líder

La classificació general en categoria masculina segueix amb Montserrat de líder amb cinc carreres i 14 punts. Juanan Mas (GEG) és el segon classificat amb 32 punts i també cinc proves disputades, les mateixes que el tercer home, Héctor Vengut (Entrena Benissa), que suma 51 punts.

LLÍBER, LA SEGÜENT

Llíber és la pròxima cita del CTM, el dia 27 d’este mes de gener. Serà la V Cursa per Muntanya Castell D’Aixà, de 21km. Després faltaran encara Pedreguer el 3 de febrer amb la Mitja Marató d’Ocaive, Ondara el 17 de febrer amb el Gegant de Pedra, Benissa el 9 de març amb la Perimetral, Benissili el 24 de març amb l’Arrapapedres, i Senija el 7 d’abril amb el Camí dels Bandolers.

Més dades:


L’Almedia Trail, 5ª del CTM


Primers líders CTM, a Bèrnia


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Talens guanya també a Llíber | Sense Límits Aventura - […] Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail […]
  2. El GDT d’Ondara fa esclatar el CTM | Sense Límits Aventura - […] Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »