Tercers al Mundial de raquetes

Ignasi Cardona i Laurence Rastell van viatjar al Campionat del Món disputat a Itàlia

La Ciaspolada va acollir la carrera, amb els alacantins fent equip amb Espanya

Ignasi Cardona i Laurence Rastell van tornar a la neu. Però ni a esquiar ni res semblant. A fer raquetes. I no a una prova normaleta, sinó al Campionat del Món. Van formar part de l’equip espanyol, i tant en homes com en dones van aconseguir la tercera posició mundialista. Ara pensen en el Campionat d’Espanya, al mes de març a Cantàbria. Ho van explicar tot al programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA A LA RÀDIO

El programa COMPLET

Roberto Ruiz i Nacho Hernando van ser els ‘companys’ de Cardona en homes. Alexandra Fernández i Melanie Peñalver van formar un triplet amb Rastell. “Cadascuna ha aportat el seu granet de sorra. L’actuació de les tres ha estat molt bé”, va dir la corredora resident a Dénia.

PUBLICITAT

Cardona, “massa bé”

Ignasi Cardona no pensava que faria tan bona carrera. “Personalment, massa bé i tot després d’un mes d’asfalt sense molt d’entrenaments”, va dir durant l’emissió del programa. “Era una prova de 8km i com no va nevar molt van baixar la neu pel mig del poble i va ser espectacular”, va continuar explicant. Per a Cardona, la carrera va eixir massa ràpida: “Van anar ‘escopetats’, i després vaig dir que havia d’arriscar-me, pensant que rebentaria”. I, la veritat, és que no va rebentar…

PUBLICITAT

Rastell, adaptada

Laurence Rastell no amagava que no era el seu model ideal de carrera: “No ha sigut de les meues millors carreres. En ser molt plana… Jo sóc més de verticals… era un circuit tipus cross, però ha beneficiat altres persones i això éstà bé”. Les bones paraules, però, s’acabaven en competició. Va formar equip amb Espanya i van assolir la tercera plaça: ”Cadascuna ha aportat el seu granet de sorra, l’actuació de les tres ha estat molt bé”.

PUBLICITAT

Què volen fer ara?

Els dos tenen en ment el Campionat d’Espanya de raquetes al març a Cantàbria. “I alguna prova de la Comunitat Valenciana… però vull fer massa coses i tot no pot ser”, reconeixia Cardona. Rastell, per la seua part, està corrent el Circuit Trail la Marina, i després, a més d’anar a Cantàbria, pensa en el mes de març, quan tindrà “la pujada Vertical de la Torre Eiffel, és el segon any que hi aniré i em fa molta il·lusió”.

COM S’ENTRENA?

Per a viure a la Comunitat Valenciana, i a més a la província d’Alacant, el nom raquetes de neu sona a llunyà. Molt llunyà. Però, l’entrenador dels dos se’ls va portar “a la platja”, explicava Rastell. “Fa quatre anys que vaig aprendre que s’han d’obrir els peus i córrer”, comentava la corredora. Cardona, per la seua part, se sincerava: “No sé si trinc bona tècnica perquè només me les pose una vegada a l’any. És obrir més les cames. Vas xafant el que van deixant els de davant, però vas fent i a l’aventura”.

Més dades:


Àudio SLA14: Nou any d’aventura…


Àudio SLA13: L’últim programa, Everest i més


Àudio SLA12: Penyagolosa, seguretat i Congrés Internacional


Àudio SLA11: La nova FEMECV i molt més


Àudio SLA10: Les federacions creixen


Àudio SLA09: 18.000km en bici per l’ELA i molt més


Àudio SLA08: Latorre, trail femení i debat sobre dopatge…


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »