Trail solidari pel RETT

El CEM Serra Vernissa organitza el 10 de març una nova edició de la prova solidària de Xàtiva

Quatre modalitats: Canicross de 8km, senderista de 8km, sprinttrail de 12km i trail de 22km

Des del Club d’Esports de Muntanya Serra Vernissa, ‘Ainhoa tu sonrisa nuestro RETTo’ es treballa per fer un gran dia de solidaritat i esports. La cita és el 10 de març a Xàtiva amb una múltiple proposta de muntanya i trail. Es treballa per arribar al miler de participants en esta IV edició que compta amb tres distàncies, amb 22km per a la prova reina. Amb el seu vessant solidari, és una cita cridada a créixer cada any…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

PER COMBATRE LA SÍNDROME DE RETT

JA ET POS INSCRIURE EN ESTA PROVA SOLIDÀRIA

Per a on passa

El Serra Vernissa ha preparat una carrera de muntanya al voltant del terme de Xàtiva. Sendes, camins i punts de gran interès cultural, històric i paisatgístic són el seu reclam… I quins són exactament? Infinitat: La Muralla, San Onofre, El Calvari, La Penya Roja, La Solana, Llomes Planes, Senda de les Cabretes, Punt Geodèsic de la Vernissa, Ermita Sant Didac, La Creueta, antic frontó de La Bola, El Portet, Porta del Socorro, Castell, Cova de les Gotetes, Cova dels Coloms, Nevera, Sant Feliu i Sant Josep.


Perimetrail RETT de rècord


PUBLICITAT

Quatre modalitats

Es tracta d’una competició amb quatre modalitats i novetats. La primera variació respecte a anys anteriors és la inclusió per segon any del Canicross (9:00h), que entra a la Lliga Autonòmica, i la novetat en el canvi del recorregut, més curt i menys per fer-ho més atractiu. Seran 8 quilòmetres i 250 metres de desnivell positiu que també tenen la modalitat senderista sense gos, esta a les 10:10h… Després estarà el sprinttrail: seran 12km i 700m/+, a les 9:30h. I com a plat fort, el trail: 22km i 1.700m/+, a les 8:45h.

PUBLICITAT

La síndrome de RETT

La síndrome de Rett és una malaltia hereditària que es presenta majoritàriament en un de cada 10.000 xiquets i xiquetes. Totes tenen un desenvolupament sa fins entre els 18 i els 24 mesos. A partir d’ací hi ha un fre… es perd la parla i la noció de les extremitats, apareixen episodis d’atacs d’epilèpsia, disfuncions de la son, canvis neuronals…

PUBLICITAT

Sense solució…

I de moment, quina solució hi ha? N’hi ha? Doncs no… El que es pot fer, només, és algunes pràctiques concretes. No hi ha tractament. Només es poden fer teràpies de llarg termini… pedagogia, teràpia ocupacional, estimulació sensorial i cognitiva, logopèdia, natació (hidroteràpia), musicoteràpia…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Xàtiva, preparada per al Perimetrail RETT | Sense Límits Aventura - […] Trail solidari pel RETT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »