Programa SLA16: Seguretat en l’escalada… i Carlos Soria

Carlos Soria, que vol pujar el Dhaulagiri a poc de fer 80 anys, ens acostarà a la seua manera d’entendre la muntanya

Jorge Membrado ens parlarà de seguretat a l’hora de fer escalada… i també tindrem Felipe Orts, nou campió d’Espanya de ciclocross, entre altres protagonistes

Porta una motxilla plena de vida, però Carlos Soria té en ment molt més. El seu objectiu ara mateix, frustrat en anteriors ocasions, és el Dhaulagiri. Porta 11 dels 14 huitmils i vol conquerir-lo… però no de qualsevol manera… parlem amb ell amb motiu de la seua presència al I Congrès Internacional de Muntanya que acollirà la pròxima setmana la Universidad Católica de València. Però no serà l’únic protagonista: parlarem de seguretat en l’escalada amb Jorge Membrado, escoltarem el nou campió d’Espanya de ciclocròs, Felipe Orts, de la Vilajoiosa, i analitzarem què té en ment l’orientador d’Onil, ara en el trail, Antonio Martínez, Antoñico… Tot això i molt més, diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt en el programa Sense Límits Aventura, amb Jaime González i Rafa Mora.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA

TOTS ELS PROGRAMES A UN SOL CLICK

Soria, l’entrevista

Carlos Soria porta dècades fent muntanya. Des que va marxar amb la seua Vespa als Alps a provar… i ara té en ment el Dhaulagiri. Li queden pocs huitmils per completar els 14, però este se li resisteix. Serà la nostra entrevista de la setmana. Una entrevista que tanca el cercle dels grans mestres, després que a Sense Límits hagem tingut ja a Sebas Álvaro i a Ferran Latorre…

PUBLICITAT

Orts i Antoñico…

Altres dos noms protagonistes seran els d’un ciclista i un corredor. El primer serà Felipe Orts. S’acaba de proclamar campió d’Espanya de ciclocròs a Pontevedra. El de la Vilajoiosa ens explicarà les seues sensacions. També ho farà,  pensant en el futur immediat, el corredor de trail, abans orientador, Antonio Martínez. Antoñico, d’Onil, té en ment fer un pas endavant en la muntanya. Veure’m què ens diu.

PUBLICITAT

Compte amb l’escalada…

Tindrem també secció d’experts, dedicada en esta ocasió a la seguretat. En concret, parlarem amb Jorge Membrado, el nostre savi, sobre l’escalada. Hi ha perills que hem de tindre en compte, i el control, i més encara en l’escalada, és fonamental. El material, saber les limitacions de cadascú… són algunes dels temes que plantejarem amb Membrado.

PUBLICITAT

Actualitat i agenda

L’actualitat de la setmana tindrà també el seu espai. Parlarem de diversos temes, com Colin O’Brady, l’home que va creuar l’Antàrtida en solitari, o alguns rescats que han afectat a esportistes de la Comunitat Valenciana. També farem una ullada a les carreres del pròxim cap de setmana. Tot això, en una horeta de programa que es podrà escoltar el diumenge a partir de les 15:03h a la ràdio d’À Punt, o quan acabe, anant al web www.apuntmedia.es i buscar en programes A la Carta el Sense Límits Aventura.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »