Tres fronts oberts

El cap de setmana ens ofereix curses a Polop de la Marina, Barxeta i Vilamarxant

Després del cap de setmana passat, amb un bon grapat de carreres al llarg de la Comunitat Valenciana, estos dos dies que venen aglutinen les cites esportives en el diumenge. Serà el dia 20 quan es disputen tres carreres. I les tres, en llocs ben diferents. Una a Polop de la Marina (Alacant), i les altres dues a la província de València: Barxeta i Vilamarxant. Anem amb elles…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Monte Ponoig

El IV Trail Monte Ponoig es disputa a Polop de la Marina (Alacant), el pròxim diumenge. Està organitzat per l’Ajuntament de Polop amb la col·laboració del Club Ciclista Polop. Les modalitats que es correran seran els 27,00 Km i 1450m /+ i els 16,00 Km i 850m /+. Les dues eixides seran a les 9:30 hores.

PUBLICITAT

MABU de Barxeta

També diumenge hi ha una cita a Barxeta (València) amb el Trail Serralades de Barxeta-MABU. Es tracta d’una multiprova, amb diferents distàncies i modalitats. Està organitzat per l’Ajuntament de Barxeta i el Club d’Atletisme La Mallà – Tot Pulmó. Les distàncies seran: la MABU, de 44,00 Km i 2316m /+ amb eixida a les 7:30h; el Trail, de 20,50 Km i 1050m /+ que eixirà a les 8:30h; l’Srint Trail, de 12,50 Km i 668m /+ que serà a les 8:45h; i la Marxa Senderista, de 13,70 Km i 570m /+ amb l’inici a les 9:00h.

PUBLICITAT

Trail 3 Pics Les Rodanes

El Trail3Pics de les Rodanes de Vilamarxant arriba com cada any al mes de gener. La prova és diumenge, i comptarà amb tres distàncies: la curta de 8km que està considerada d’iniciació al trail; la mitjana de 14km que anomenen Rapittrail; i la llarga de 28km, la prova reina. A més, esta cita és també Campionat Autonòmic Universitari, com en anys anteriors. Les universitats de tota la Comunitat Valenciana lluitaran per estar al capdavant.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »