A Correcuita i UA, primers campions

L’Autonòmic per equips, per al conjunt morat femení de València i per a la universitari masculí d’Alacant

Almenara acull el segon duatló de l’any, amb la prova oficial de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana

La Universidad de Alicante (UA) en homes, i A Correcuita en dones, van ser els dominadors del primer Campionat Autonòmic de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), en aquest cas per clubs disputat el cap de setamana a Almenara, en el marc del Duatló per equips de la localitat castellonenca. Tant els universitaris com les morades, pràcticament no van tindre rivals…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A Correcuita, incontestable

La gran actuació de la jornada va ser en la categoria femenina. L’A Correcuita, amb les germanes Bea i Diana Pérez, noves incorporacions d’enguany, i amb Mariemy Azorín i Clara Renard, van marcar un ritme diabòlic per finalitzar el duatló amb un temps total de 4:49:44. Cadascuna d’elles finalitzava la prova amb 1:12:27. Amb 1:17:21, i amb un total de 5:09:23, és a dir a vint minuts del temps total d’A Correcuita, va finalitzar el segon equip femení, el Triatló Castellón, amb Julia Hofer, Elena Trilles, Vanessa Santa i Paloma Català. Així mateix, Tridimonis, amb Laura Miguel, María José Giner, Paula Costa i Carmen Alcayde, va ser el tercer equip en el podi, amb 5:11:12. Sense premi es van quedar les corredores del CEC Antella-Frutas Tono-Alejandro Sanz, quartes.

PUBLICITAT

UA, amb tot

L’equip de la UA va viatjar a Almenara amb tot. Sense guardar figures… Roberto Sánchez Mantecón, Lasse Lührs, Jesús Gomar i Adrián Sáez van completar el recorregut amb un estratosfèric temps total, en la suma de tots ells, de 3:41:49. A més de 10 minuts de distància, amb 3:52:31, van finalitzar en la suma de temps els companys d’altre equip alacantí, el CT Arena Alicante. El bloc, amb Javi Magallón, Guillem Segura, Javi Carratalà i Miguel Baidal, no va poder amb els universitaris.


Hoy los chicos se han hecho con el VII Duatlón por Equipos de Almenara para proclamarse Campeones Autonómicos. Buen trabajo del #UATriathlonTEAM en la primera competición oficial de la temporada #XmenProject PATROCINADORESVILLA UNIVERSITARIABoyer TriathlonOrizonCOLABORADORES@the_one_braveCrown Sport Nutrition Mobel Sport

Publicada por Triatlón en la UA en Domingo, 20 de enero de 2019


PUBLICITAT

Tricanet, a les portes…

Molt renyida va estar la lluita per la segona plaça que al final es va apuntar l’Arena Alicante. A només 14 segons d’ells van finalitzar els homes del Tricanet de Berenguer, amb un temps total de 3:52:45. El seu equip va estar format per José María Sayas, Ramón Ejeda, José Arnau i Óscar Lado. El conjunt que no va poder entrar al podi va ser el CT Huracán The Bike Run, que va acabar a un minut de la tercera posició amb Aleixandre Rodríguez, Miguel Fuentes, Mark Tanner i Adrián García.

PUBLICITAT

Elx guanya en mixtes

L’Autonòmic d’Almenara incloïa el duatló per equips mixtes. En esta prova, l’Elche Triatlón Club va vèncer amb 4:59:09, amb María Isabel Sarmiento, Martín Jesús Navarro, Francisco Juan Llorens i Carolina Amorós. En segona posició va finalitzar el Trilavall, amb Noelia López, Cristian García, Jon Fernández i Victoria Cuadrado. La tercera plaça va ser per al Tripublidom, amb Yanina Flores, Cristina Moya, David Abad i Alejandro Tabernero.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »