Llíber és la següent de la Marina

Sisena cita del CTM amb Anto Valero i Llorenç Montserrat de líders, i amb un recorregut amb alguns canvis per conéixer nous llocs del terme de Llíber

El Circuit Trail Marina (CTM) en la seua cita a Llíber i al Trail Castell d’Aixà compta amb 21km i 1.100m/+ que aspiren a innovar en algunes parts del recorregut . L’eixida serà a les 09:00h. Igualment es disputa el Trail & Sender de 12km, amb 400m /+, a la mateixa hora., i amb la intenció també de mostrar alguns indrets nous que no es coneixen tant. Una carrera que, a més, tindrà la salsa de posar a prova els líders i els aspirants a dominar el CTM… més no es pot demanar…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Per participar al trail de Llíber

Passa per…

El recoregut de 12km pràcticament compartirà terreny amb el de 21km… Per par de la Solana allà on dona a Llíber i Benissa, la carrera enfilarà cap a una baixada més desconeguda. El Cau serà l’objectiu, la partida de les Marnes i les seues sendes… i l’antiga senda de l’aigua… un recorregut per part del que hi havia i ara la modernitat ha fert variar. Des de Llíber ho tenen clar: si poden mostrar el seu entorn, el seu patrimoni, i fer-ho en competició, ho faran…

PUBLICITAT

La classificació general…

Després de cinc proves disputades, la classificació general segueix oberta, perquè una baixa en una de les 11 cites penalitza bastant. De moment, en dones, domina Anto Valero. La corredora de Gata suma 11 punts. Segona és Norma Isabel Olivero, amb 77 punts, i tercera es troba Macarena De la Puerta, amb 86. La classificació general en categoria masculina segueix amb Llorenç Montserrat de líder amb 14 punts. Juanan Mas (GEG) és el segon classificat amb 32 i Héctor Vengut és tercer amb 51.

PUBLICITAT

El que va davant…

El que va davant va davant, i el CIrcuit Trail la Marina ja ha passat per Xaló en el mes de novembre, i també per Pego. Eren el Bèrnia Moscatell trail i el Figuereta Trail… Després, al desembre, va anar a Gata de Gorgos, amb la Marató de la Marina, per després passar per Calp abans que s’acabara l’any. La serra d’Oltà va ser la protagonista i la que va passar el relleu a Callosa d’En Sarrià i l’Almèdia Trail. Esta ha sigut l’última prova disputada, amb victòries de Myrian Talens i Joel Montiel. Però, encara queda molt, a més de la carrera que ve a Llíber…

PUBLICITAT

I el que queda…

Després de totes estes carreres, encara en queden, perquè el calendari del CTM incloïa, i inclou, 11 proves. Així, en acabar Llíber es viatjarà a Pedreguer  per disputar l’Ocaive. Està prevista per al dia 3 de febrer, és a dir la pròxima setmana. Més lluny, cita amb el Gegant de Pedra d’Ondara, el dia 17 de febrer, i Benissa amb la Perimetral, el 9 de març. Només quedaran, a partir d’ací, altres dos carreres: Benissili, amb l’Arrapapedres del 24 de març, i Senija, amb el Camí dels Bandolers del 7 d’abril.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »