“Si obria espai… el meu ritme era superior”

Felipe Orts narra en el programa de ràdio de Sense Límits Aventura com va guanyar el Campionat d’Espanya de ciclocròs de Pontevedra

“Vaig eixir a fer la meua carrera i fins a l’última volta concentrat sense fallar res”, explica el corredor de la Vilajoiosa

Felipe Orts és una figura mundial del ciclocròs tot i que a la Comunitat Valenciana pareix que passa de puntetes. És de la Vilajoiosa i forma part de l’estructura del Delikia-Ginestar. Fix en les Copes del Món i en els Mundials, acaba de guanyar el seu primer Campionat d’Espanya de CX elit. “Vaig eixir a fer la meua carrera i fins a l’última volta concentrat sense fallar res”, va explicar el corredor de la Vilajoiosa al programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt. “Si obria espai… el meu ritme era superior al de la resta”. I dit i fet, campionat a la butxaca…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA AL CAMPIÓ D'ESPANYA DE CICLOCRÒS

Felipe Orts va parlar amb Sense Límits Aventura

Preparació específica

Felipe Orts estava content. Pletòric. Campió d’Espanya de ciclocròs. Ho havia preparat a consciència: “Va anar molt, molt bé… Era una carrera que teníem marcada en roig en el calendari i que veníem preparant molt bé des de principi de temporada”. De fet, va arribar amb “un pic de forma”, i fins i tot “amb molt de ‘mimo’ les últimes setmanes, amb entrenaments específics, trasmoto, amb molts dies d’intensitat buscant el que necessitàvem i després ja els últims dies descansant per arribar al màxim”.

PUBLICITAT

Era el favorit

“Jo anava de favorit”. És la veritat i per això no ho nega. Estos esportistes es coneixen tant que saben quins ritmes porten… i saben quasi quasi on i com acabaran la cursa. “La idea era eixir a tope ja i aconseguir uns metres d’eixida. Sabia que si obria espai el meu ritme era superior a la resta”. I així va ser: “Vaig eixir a fer la meua carrera i fins a l’última volta concentrat sense fallar res. Va ser la clau de la victòria”.


Una joia… internacional


PUBLICITAT

Cap de setmana per al record

“Hem viscut un cap de setmana espectacular que personalment queda gravat en la meua memòria”, va explicar el ciclista alacantí. I això, “ja no només per la victòria”, va dir, “sinó per tot el bon ambient que hi ha hagut”. Però ara, amb calma, amb el que ha aconseguit, li toca tornar a centrar-se i mirar cap al futur immediat. Que serà dur…

PUBLICITAT

La temporada segueix

“Ara ens queden per davant diverses carreres, quasi dos mesos de competició de ciclocròs encara”, afirmava el campió d’Espanya. “Viatgem a la Copa del Món de França, la següent setmana anem a la Copa del Món d’Holanda, i amb això tanquem la Copa del Món. La primera setmana de febrer tindrem el Mundial a Dinamarca”. I després, un meset a Bèlgica de curses internacionals, en el centre mundial del ciclocròs. “Però realment hem de lluir el mallot de campió d’Espanya en les Copes del Món i en el Mundial”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »