Antoñico, aposta ferma pel trail

Antonio Martínez, Antoñico, ha guanyat tant en orientació i és tan ràpid que, normal, ha pres una decisió: ho explica al programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt

Antonio Martínez, més conegut com Antoñico, és d’Onil i va començar en l’orientació. Des de ja fa una temporada almenys que el corredor alacantí ha fet incursions notables en el món del trail. Ara ha decidit passar-se, almenys durant la primera part de la temporada, al trail. Una aposta forta i convençuda. De moment, ja ha fet un podi de renom: l’Artenara Trail de Gran Canària. Va ser segon per darrere de Hayden Hawks i ens va explicar tot el que va passar, i el que pensa del futur immediat, en el programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ANTOÑICO, EN LA RÀDIO D'À PUNT

ESCOLTA A ANTONIO MARTÍNEZ

En Canàries…

“La carrera va ser espectacular per on transcorria. La vaig gaudir molt i físicament em vaig trobar bastant bé. Va ser una bona dosi de confiança de cara a la següent part de la temporada”, va explicar el corredor d’Onil. Antoñico sabia que tenia un rival molt dur davant, però ho va intentar: “Per a mi va ser un honor compartir quilòmetres amb ell. M’haguera agradat haver durat més temps al seu costat”.


Un projecte salvatge


PUBLICITAT

Encara va anar amb ell…

“Vaig eixir valent intentant traure-li temps en la primera part, però després la carrera va posar cadascú al seu lloc. Quan va començar la part més dura, em va agafar, em va passar i ja el vaig veure a meta”, va assegurar. Ja pensa en la pròxima vegada que puga lluitar contra ell: “És un corredor de gran nivell que porte seguint molt temps per les xarxes. Té una classe impressionant. Així que espere tornar a competir amb ell”.

PUBLICITAT

I l’orientació?

“Este any, almenys la primera part de l’any, he decidit deixar en ‘standby’ l’orientació”. Així de clar ho exposava durant el programa de ràdio. “Porte molts anys corrent orientació i he decidit posar tota la meua atenció en el trail, que també és un esport que gaudeix molt”. Simplement, vol provar del que és capaç: “M’està anant bé i vull veure fins a on puc arribar. Així que deixarem de banda un temps el mapa i la brúixola, que no sé quant de temps serà, a veure què passa i que obtenim en aquesta modalitat”.

PUBLICITAT

Objectiu: el Mundial

“M’agradaria moure’m en carreres d’entre 30 a 40 quilòmetres”, afirma Antoñico… “Tinc programada la primera part de la temporada, fins març o abril, i enfocada per intentar aconseguir una plaça per al Mundial de trail amb la federació d’atletisme”. “Depenent si em classifique o no”, assegura, “la següent part ja anirà enfocada o a preparar el Mundial o a córrer curses soltes que em motiven… ja siga Zegama, MontBlanc”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »