La segona de la Lliga FEMECV

La Vilavella acull diumenge la competició oficial de la FEMECV en el marc de la XIX Marxa Sant Sebastià

El Campionat de la Lliga de carreres per muntanya FEMECV 2019 compleix este cap de setmana la seua segona prova. Serà a la Vilavella, a Castelló, terra trailera i amb corredors i corredores per donar i vendre. La cursa és diumenge, dia 27. Agafen el relleu d’Orihuela, que va obrir el calendari el passat dia 13.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


El recorregut, en boca de…

Domingo Rodríguez és el regidor d’Esports de la Vilavella. En el passat programa de ràdio de Sense Límits Aventura va explicar el recorregut de la carrera. Qui millor que algú del terreny per posar fil a l’agulla: “Ix del poble amb unes rampes primeres en una pista de més del 22%. Després una baixada tècnica i ràpida, molt bonica, la de la Font Blanca, i tornem a unes pistes que ens portarà al poble sobre el quilòmetre 9”.

PUBLICITAT

700 esglaons

El que recorda Rodríguez és que hi ha, a partir de la tornada al poble, una sorpreseta: “D’allà eixiran per pujar les escales de Santa Bàrbara, amb més de 700 esglaons que posaran a prova els nostres esportistes. Pujada cap a la creu de ferro, i després baixada a Font de Cabres, a on tornaran a una pista en baixada, molt ràpida, per enfilar la falda del castell, pujant al castell, i baixada per l’ermita que dona nom a la prova, l’ermita de Sant Sebastià. Des d’allà, al casc antic del poble i cap a meta”.

PUBLICITAT

Distàncies i desnivell

La Marxa Sant Sebastià tindrà dos distàncies. La llarga és la que forma part de la lliga per a les categories absolutes, és a dir, els majors. Seran 24km i 1.400m/+ amb eixida des de la plaça a les 8.30h. A la mateixa hora, però amb un horitzó més lleuger, eixiran els cadets i els júnior, que disputen també la lliga en la seua distància. Esta serà de 10km amb un desnivell de 590m/+.

PUBLICITAT

Els líders són…

Com que ja hi ha una prova disputada, hi ha líders de la Lliga CXM que tenen una posició per defendre. En homes qui domina la general és Samuel Palomera Svensson (Mur i Castell-Tuga), que es va imposar a l’sprint a Miguel Ángel Sánchez Cebrián y Miguel Ángel Bonavista. En dones, la dominadora fins a dia de hui és Sonia Mundina Gil por delante de cuatro corredoras del C.D. de Montaña y Escalada Like Sport Lurbel.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »