Curses d’alt nivell en dos dies

Cap de setmana de carreres de dalt a baix de la Comunitat, des de Figueroles fins a Aigües, passant per la Vilavella, Benicàssim, Torrent, Llaurí i Llíber

El teixit corredor de la Comunitat Valenciana, si es pot dir així, queda ben clar este cap de setmana. Demà hi ha dos proves, a Benicàssim i a Llaurí, però la traca arriba diumenge. Hi haurà carreres, tant de trail com de canicrós, a Aigües, a Llíber, a Torrent, a Figueroles i a la Vilavella… tan repartit, tan repartit que el focus d’atenció estarà molt dividit. I amb Lliga, amb Circuit Trail de la Marina… competicions d’alt nivell.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

CTM a Llíber…

Des de la plaça Major de Llíber, es disputarà diumenge una nova cita del Circuit Trail de la Marina. El CTM guanya en emoció a cada carrera, i ara toca buscar nous recorreguts. La prova reina, de 21km i puntuable per al Circuit, tindrà 1.100m/+, mentre que paral·lelament es disputarà el Trail i Sender, amb 12km i 400m /+.


Llíber és la següent de la Marina


PUBLICITAT

Aigües, centre d’Alacant…

La localitat d’Aigües viurà diumenge el seu ja tradicional Alicante Trail Aigües. Es tracta d’una cita que si bé va desaparèixer del calendari, des de fa uns anys ha tornat i ho ha fet amb força. L’entorn de la capital es dona cita en esta carrera de 15km que supera els 300 participants i que aspira a seguir creixent.


De lo mejor de Alicante, en Aigües


Alicante Trail en Aigües


PUBLICITAT

La lliga CXM FEMECV…

La plaça de la Vila de la Vilavella acull diumenge la Marxa Sant Sebastià. Una prova reconeguda que a més este any és la segona cita del Campionat de Lliga CXM de la FEMECV. Totes les eixides seran a les 8:30h, tant per als 24km i 1.400m /+ que puntuaran per a les categories adultes, com per als cadets i júnior que disputaran la de 10km i 590m/+


La segona de la Lliga FEMECV


PUBLICITAT

Perenxixa a Torrent

Carrera a Torrent. Un dels nuclis urbans més grans de les proximitats de la capital de la Comunitat acull el seu trail. És el VIII CxM Serra Perenxixa. Una bona oportunitat per conèixer de prop el que ofereix la muntanya propera a la ciutat. Hi haurà dos distàncies. Els 21km i un desnivell de 1.000m/+, i els 12km i 350m/+ per als que no vulguen tanta batalla. Eixida i arribada, al Camping La Piramide de la localitat valenciana.

Canicrós a Figueroles

És particular el Canicrós de Figueroles perquè ofereix dos alternatives per al diumenge a la localitat de l’Alcalatén. I totes les opcions, amb gos. Està el II Canicrós, amb 4,4km i eixida a les 10:00h del diumenge. I està la primera edició de la Marxa, o millor dit, la Canimarxa. L’eixida serà justet un minut després, i el recorregut, el mateix.

DISSABTE TAMBÉ

Llaurí segueix organitzant la seua Volta a la Muntanya. I amb la d’este cap de setmana ja van cinc edicions. La prova és demà dissabte a les 9:30h. Hi haurà dos distàncies. La llarga, anomenada Tra·lla, tindrà 18km i 1.250m/+. I la curta, l’Sprint, comptarà amb 12km i 750m/+. Tot, organitzat pels Amics de la Muntanya de Llaurí (AMLL).

Canicrós de Benicàssim

També el dissabte, a les 10:00h, es disputa la primera prova de la III Lliga Canicros de Castelló. L’escenari serà Benicàssim, amb un recorregut de 6,3 quilòmetres per les proximitats del Desert de les Palmes. L’organització corre a càrrec de la Unitat Canina de Rescat de Castelló. L’eixida i arribada estaran al carrer Sant Tomàs de la localitat castellonenca.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »