Programa SLA17: Luis Alberto, literatura i molta aventura

El programa del diumenge (15:03h) de Sense Límits Aventura, a la ràdio d’À Punt, viatjarà per tot el planeta… i tindrem al campió Luis Alberto Hernando, literatura amb ‘El Ogro’ i experiències com la de Carlos Climent (Aper Alcoi) a l’Spine Race

Hem arribat al programa 17 de Sense Límits Aventura. La cita és el diumenge a les 15:03h en la ràdio d’À Punt. Pots escoltar-ho en directe o en l’aplicació d’À Punt Mèdia, però el que no pots fer és perdre’t un programa que té absolutament de tot. Esports i esportistes, i també literatura de muntanya, clubs, les notícies breus, i el protagonista del dia, amb l’entrevista al campió del món, Luis Alberto Hernando… Segur que no t’ho perdràs!

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SLA QUAN VULGUES I ON VULGUES

TENS TOTS ELS PROGRAMES EN L’ENLLAÇ À PUNT MÈDIA

Entrevista a Luis Alberto

L’entrevista serà amb un fenòmen… amb motiu de la celebració esta setmana del Congrés Internacional de senderisme i muntanya a la Universidad Católica de València, els ha visitat el campió del món de trail, Luis Alberto Hernando. Estarà amb nosaltres per explicar-nos projectes, analitzar l’actualitat del trail nacional, i també, ens acostarem al personatge…

PUBLICITAT

Literatura, amb ‘El Ogro’

Tindrem secció de literatura de la mà d’Ángel Sáez, de la llibreria Patagonia. Ens acostarà quatre llibres, entre els quals farem una menció especial a un en concret: ‘El Ogro, biografia de una montaña y la dramàtica historia’. Els altres llibres ens portarà a fer bicicleta pel món, a Àfrica d’expedicions històriques i a pujar els cims més alts de les províncies espanyoles.

PUBLICITAT

La temporada de Sánchez Mantecón

Un dels protagonistes serà el triatleta Roberto Sánchez Mantecón, que ha encetat la temporada amb el seu equip de la Universidad de Alicante com a campions autonòmics de duatló per relleus. Ens explicarà la temporada que l’espera…

Un alcoià a l’Spine Race

També tindrem a Carlos Climent, el corredor de l’Aper Alcoi que ha corregut l’Spine Race de Gran Bretanya amb 420km. Ens explicarà la seua vivència, les característiques d’esta prova i el que va haver de passar per completar la distància en quasi 154 hores…

PUBLICITAT

Cocktel de notícies i el CIM

De forma breu anirem al K2, al Parc Natural Yushan de Taiwan, al Monte Perdido… Parlarem d’orientació, de trail universitari i de l’Autonòmic de trail, de les carreres que estan per vindre la setmana que ve, de duatló, de marxa… Però també tindrem club… La secció serà esta setmana per al Cor i Muntanya de Puçol. El seu president, Aitor Nieto, ens acostarà com es preparen, què s’ha de fer per formar-ne part, però sobretot qui són i què fan.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »