Mundina i Palomera dominen la Lliga

La competició regular de la FEMECV viu la seua segona cita, a la Vilavella, amb victòries ajustades que aporten emoció a les curses que falten

La XIX Marxa Sant Sebastià La Vilavella del passat cap de setmana era la segona prova de la Lliga FEMECV 2019. Va deixar clar que els líders estan decidits a lluitar pel campionat regular. Sonia Mundina i Samu Palomera van guanyar a la Vilavella i segueixen de líders en una competició que en realitat s’està decidint per molt poc temps de diferència entre els millors a cada cursa.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mundina mana

El podi femení va estar encapçalat per Sonia Mundina, del CEM GR33. El seu temps va ser de 2:32:23. Segona va ser, poc més de dos minuts, Ana Tauste (CD de Montaña y Escalada Like Sport Lurbel), amb 2:34:41. Tercera, del Mur i Castell Tuga, va acabar Diana Martorell, amb 2:34:48.

PUBLICITAT

Palomera per 15 segons

La carrera masculina va acabar dominada per Samuel Palomera (Mur i Castell Tuga), que es va tornar a imposar com va fer en la primera cita de la lliga. Palomera va vèncer amb 1:59:10 i va guanyar per molt poc respecte a Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga), que va arribar 15 segons després, amb 1:59:25. En la tercera posició va finalitzar Miguel Angel Sánchez Cebrián (CD de Montaña y Escalada Like Sport Lurbel) amb 2:01:19.

PUBLICITAT

La general està així…

La classificació general femenina està dominada per Mundina, amb 2 punts, seguida de Tautste, amb 4 punts, mentre que tercera és la seua companya d’equip, María Beltrán, amb 7 punts. En homes, la general està dominada per Samu Palomera, que suma només 2 punts. Amb 5 punts es troba Mario Bonavista, en la segona posició, mentre que tercer en la general d’esta Lliga FEMECV 2019 es troba Miguel Ángel Sánchez, també del Like Sport Lurbel.

PUBLICITAT

Júniors i cadets

En júnior homes, Abderrahim Hanzaze (Like Sports Lurbel) es va imposar a la Vilavella. Ho va fer sobre Jordi Monferrer (CM At-Zenet) i Jesús Martínez (CXM Valencia). En dones júnior, Ana Murillo (CIM Puçol) va vèncer sobre Laia Mateu (CIM Penyagolosa) i Gemma Herrero (Corremon). En cadets, els vencedors van ser Martín Aguado (CA Valencia Esports) i Sira Salvador (CM Vistabella).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mundina, campiona de Lliga FEMECV | Sense Límits Aventura - […] Mundina i Palomera dominen la Lliga […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »