Talens guanya també a Llíber

La corredora del Marathon Crevillent torna a vèncer al Circuit Trail la Marina tot i que Anto Valero és la líder

En homes, Pedro Martínez guanya i Llorenç Montserrat es manté al capdavant del lideratge

La Cursa per Muntanya Castell d’Aixà de Llíber es va disputar amb un gran ambient i una boníssima temperatura per gaudir de la muntanya. Era la 6ª prova del Circuit Trail la Marina (CTM), amb molt en joc. Myriam Talens va ser la vencedora en dones, mentre que en homes es va imposar Pedro Martínez. La general segueix dominada per Anto Valero i Llorenç Montserrat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Montserrat aguanta

En la prova masculina, la victòria va ser per a Pedro Martínez, d’Esports Colau Trail. El seu temps va ser de 2:21:46. El segon en la meta de Llíber va ser Fran de la Cruz Jordà (Entrena Benissa) , amb 2:23:05, mentre que tercer va acabar Llorenç Monserrat (Entrena Benissa), amb 2:24:19. Precisament Montserrat, que era líder, aguanta el lideratge del CTM amb 17 punts després de sis carreres. Amb 36 punts és segon Juanan Mas (GEG), mentre que tercer en la general del circuit està Héctor Vengut (Entrena Benissa), amb 57 punts.

PUBLICITAT

Talens torna a vèncer

Myriam Talens (Marathon Crevillent) li té agafada la mesura a les curses del CTM. Ahir va tornar a vèncer a una cursa del circuit. La veterana corredora ho va fer amb un crono de 2:57:23, mentre que segona va acabar Àngela Pizarro. La corredora del Club de Correr Xeraco va acabar amb 2:59:53. Tercera en la cursa va ser, amb 3:06:24, Anto Valero (GEG), que manté el lideratge. De fet, Valero lidera el CTM amb 13 punts en sis carreres, mentre que segona en la general és Tarje Sarabia (CE Corredors Callosa), amb 74 punts, i tercera es troba Norma Isabel Olivero, amb 94 punts.


Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail


PUBLICITAT

Els 15km per a…

Llíber també va acollir una segona distància, més curta, de 14,8km. En homes es va imposar Antoni Guardiola, amb 1:21:12, mentre que segon va ser José Enrique Navarro, amb 1:21:27. En tercera posició va entrar Jonatan Varo, amb 1:22:51 . En dones, Aïda Pérez va ser la guanyadora amb 1:38:20, mentre que Ángel Gadea va acaba segona amb 1:52:10. Tercera va acabar Rosa María Pérez, amb 2:00:51.

PUBLICITAT

Per equips

El Circuit Trail la Marina també té la seua competició per equips. En la classificació general, el bloc mixt que domina la taula són els homes i dones d’Entrena Benissa. Sumen 8 punts. En segona posició, el Grup Espeleològic Gata (GEG) es troba amb 14 punts, mentre que la tercera plaça és per a Esports Colau Trail, amb 22 punts.


Primers líders CTM, a Bèrnia


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »