Ocaive, CTM suma i segueix

La prova reina de 21km és la que entra dins del Circuit Trail la Marina

Es tracta de la 7ª prova del CTM després del seu pas la setmana passada per Llíber

El Circuit Trail la Marina (CTM) no descansa. Mes frenètic en què se succeeixen proves. Si el cap de setmana passat es disputa a Llíber la 6ª cita puntuable per al CTM, ara és el torn, este pròxim diumenge dia 3, de la VII Mitja Marató Muntanya Ocaive, de Pedreguer. 7ª prova amb un recorregut que recorda el de les anteriors edicions.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

L’OCAIVE DE PEDREGUER

Kms i horaris

La prova, que està a càrrec del Centre Excursionista de Pedreguer i del Club Cametes, comptarà amb tres cites en una. La carrera que formarà part del Circuit Trail la Marina serà la de 21km, que eixirà a les 9:00h des de la plaça del poble, amb un desnivell de 1.150m /+. La següent cursa en duresa serà l’Speed Trail de 13km, amb eixida a les 9:30h i amb 550m /+. També se celebrarà el Sender de 12km, amb eixida just cinc minuts més tard.

PUBLICITAT

Com en 2018

La carrera repetirà la fórmula de l’any passat. Joan Noguera, del Centre Excursionista de Pedreguer: “És el mateix recorregut de l’any passat, amb zones d’asfalt i molt de sender, passant per zones emblemàtiques, com les penyes blanques, i el seu forat que s’ha posar pel mig. I el castellà d’Aixà. Es veu tot, des de Calp, Dénia, Benissa… després per les basses de l’Ocaive, que és la part més tècnica on no es pot córrer”.

Actes paral·lels

Igualment, la jornada coincidirà amb un altre esdeveniment en el poble que farà que es visca un ambient especial. Se celebrarà el dia de Sant Blai, i es podrà gaudir del porrat i també de la fira medieval. Esdeveniments paral·lels per fer un cap de setmana de trail, cultura i tradició a Pedreguer.

PUBLICITAT

Montserrat no es mou

Llorenç Montserrat, que era líder fins a l´última cita de Llíber, aguanta el lideratge del CTM amb 17 punts després de sis carreres. Amb 36 punts és segon Juanan Mas (GEG), mentre que tercer en la general del circuit està Héctor Vengut (Entrena Benissa), amb 57 punts.


Talens guanya també a Llíber


PUBLICITAT

Valero, des del primer dia

Anto Valero és el nom propi en categoria femenina. I ho és perquè lidera el CTM des de la primera carrera. Ho fa amb 13 punts en sis carreres, mentre que segona en la general és Tarje Sarabia (CE Corredors Callosa), amb 74 punts, i tercera es troba Norma Isabel Olivero, amb 94 punts.


Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail


Primers líders CTM, a Bèrnia


Els líders aguanten a Calp


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cinc trails i molt més | Sense Límits Aventura - […] Ocaive, CTM suma i segueix […]
  2. Pizarro i De la Cruz, campions CTM | Sense Límits Aventura - […] Ocaive, CTM suma i segueix […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »