Cor i Muntanya de Puçol

L’entitat puçolenca és la protagonista de la secció de clubs del programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt

Una de les seccions del programa de ràdio de muntanya i aventura està dedicada als clubs. Són les entitats que mouen el món muntanyenc de la Comunitat Valenciana. Poden ser de trail, o potser només d’escalada, però en molts casos són multidisciplinars. En esta ocasió parlem amb els membres del Cor i Muntanya de Puçol.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL PROGRAMA COMPLET ACÍ

TOTES LES SECCIONS, NOTÍCIES, ENTREVISTES DE LA SETMANA

Tenen un trail

El Cor i Muntanya també és conegut com el CIM. Organitzen una carrera de muntanya, el CIM Picaio Trail, que al mes de gener porta els corredors i les corredores al voltant del Picaio. Una muntanya que forma la punta de l’iceberg del que és, més al fons cap a l’interior, la serra Calderona. Amb el GR10 de eix central, tenen un paradís per descobrir. I molt a prop de l’àrea metropolitana de la capital valenciana.

PUBLICITAT

Sant Valentí

El president és Aitor Nieto, que és qui atén les preguntes de Sense Límits Aventura. Explica que el club “està en funcionament des de febrer de 2015”, i no és un mes escollit a la babalà. “Com en febrer és Sant Valentí, d’ací el cor. Era aprofitar eixe dia i donar més visibilitat al club”.

PUBLICITAT

Noms de nivell

El CIM ha donat noms interessants del panorama de trail de la Comunitat Valenciana. Explica Nieto que de l’entitat valenciana ha eixit “gent bona”. Per exemple, “Lluna Beltrán, que ara està en Lurbel, Vicent Torres, Luis Aparicio, Silvia Piera i també gent master i molts socis amateurs que de quan aconsegueixen coses en curses populars”.

Quants són

És un club ni gran ni xicotet. El CIM Puçol manté ara mateix un bombeig d’activitats prou important i té unes dinàmiques atractives que fa que el formen “entre 80 i 90 socis”. I no tots són iguals, en el sentit que cada soci té una manera de reciprocitat amb l’entitat. N’hi ha de molt implicats i altres que no ho són tant perquè no tenen necessitat. És un club obert a les diferents opcions.

PUBLICITAT

El Picaio i el GR10

“Esta és una zona que la gent es pensa que és només el GR i tens distàncies i desnivells per dir que es poden fer 13km de distància i mil metres de desnivell positiu. Es pot sense haver de repetir senda”. És el que pensa el president del CIM sobre l’entorn que envolta el club, des del seu centre d’activitats, a Puçol.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »