Confrides obri inscripcions

El Trail de Primavera inclou la Marató de la Serrella amb els seus quatre pics, el Trail amb dos pics, i la cursa curta a Aitana

Les curses es disputen el pròxim 18 de maig

El Trail de Primavera de Confrides, que se celebra el pròxim 18 de maig, obre inscripcions demà divendres 1 de febrer a partir de les 10:00h. Esta prova s’ha situat al capdavant de les carreres de muntanya en la província d’Alacant. Té com a objectiu ser un referent nacional i internacional. Enguany, per això, correran un equip de Londres i un altre que vindrà des de França.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

TRAIL CONFRIDES PRIMAVERA 2019

LES INSCRIPCIONS S’OBRIN L’1 DE FEBRER A LES 10:00H

Marató: 43 km 2.700 D+

Eixirà el dia 18 de maig a les 7:00h. Ho farà des de Confrides fins a la Serrella. Puja els 4 pics més emblemàtics de la Serrella: Recingle alt, a 1.359m, Pla de la Casa, a 1.359m, Mallada del llop, a 1.354m i Pic Serrella, a 1.319m. Passa per Quatretondeta, Facheca, Famorca i l’Abdet, i finalitza en el centre de Confrides. Es tracta d’una carrera “molt potent que s’ha situat al capdavant de les maratons de muntanya de la Comunitat Valenciana”, segons explica l’organització.

PUBLICITAT

Trail: 23km 1.350 d+

El Trail és més assequible. Però el que perd de distància no ho perd en bellesa. Amb eixida a les 8:00h des de Confrides, arriba cap a la Serrella per pujar dos pics: el Recingle Alt i el Pla de la Casa. És més curt, però també es tracta d’una cursa exigent amb les seues zones tècniques. És un recorregut obert també a la modalitat senderista.

PUBLICITAT

Aitana: 19km y 950 d+

Per últim, cal parlar d’una distància molt més curta, 19km que el que busca és Aitana… amb els 1.558 metres que té, és el sostre de la provincia d’Alacant. Eixirà a les 8:30h i es passarà per la font més alta de la província alacantina, la Font de Forata. Però sens dubte un dels grans atractius és el pas exclusiu dels participants i les participants per la base militar d’Aitana, tocar el punt geodèsic i fer el camí cap a meta. És una cursa més ràpida que les dos anteriors, amb la seua dosi de duresa. També es pot fer en mode senderista.

PUBLICITAT

Alt nivell

La participació d’este prova comptarà amb corredors i corredores d’elit a nivell nacional. Es tracta d’una carrera que compta amb molta gent bolcada i que coneix la muntanya i els seus recorreguts a la perfecció. Està molt ben marcada i tindrà a disposició de tots i totes les corredores un servei d’assistència mèdica i massatgistes. En finalitzar les carreres, es podrà recuperar les forces amb la barbacoa de productes de Confrides regada amb cervesa per a tot el món.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »