Cinc trails i molt més

Cinc proves muntanyenques, a més de la Marxa de Veterans de Xeresa, completen un cap de setmana en què també tenim dues cites de BTT i l’inici de la Lliga Caixa Popular de duatló

El cap de setmana serà mogudet. En trail el calendari marca cinc carreres en tot el territori de la Comunitat Valenciana: Pedreguer, Sogorb, Cabanes, Benissoda i Genovés. A més, es disputa la Marxa Senderista de Veterans de la FEMECV a Xeresa, i la bici de muntanya ens porta a la Costa Blanca Bike Race que va començar ahir dijous, i a la Pobla de Vallbona. I si volem duatló, hem d’anar a Castelló de la Ribera. Anem una a una…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

CTM i Autonòmic FACV

Dues carreres principals,  i les dues diumenge. Una, a Pedreguer, amb la VII Mitja Marató de Muntanya Ocaive, nova prova del Circuit Trail La Marina. La sisena ja… 21km per puntuar al CTM, i una altra de 13km. L’altra gran cita és a Sogorb, amb la XXI Maratón Espadán que és, de fet, el Campionat Autonòmic de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana: 42km, 24km, i la curta de 12km.


Ocaive, CTM suma i segueix


Autonómico FACV en Segorbe


PUBLICITAT

Més trail

El cap de setmana té altres proves de trail. Està el XIX Marxa a Peu de Cabanes. És dissabte i compta amb noms com Cristóbal Adell entre els participants de la cursa de 23km. També hi ha una marxa de 13km no competitiva. També es disputa, diumenge, el III Trail Benissoda, Cursa solidària amb l’Associació UTOPIA IGUALA contra la violència de gènere. Són 15km. A més, també diumenge a Genovés es farà la 6ª edició del Trail per muntanya i marxa senderista “L’aventaor de Genovés”, amb 17km i 12km en senderisme.

PUBLICITAT

Duatló

De duatló, esperant poder entrar a la mar encara, estem pendents de Castelló de la Ribera. Es disputa el Duatló per Relleus que en la seua segona edició és també Autonòmic de la modalitat i, a més, puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular. La carrera és el diumenge amb 2,5km de carrera a peu, 10km de ciclisme i altres 1,25km. ´Cada component farà esta distància, un supersprint. Hi ha 150 equips inscrits, entre ells “els més punters” de la Comunitat Valenciana, segons informaven des de l’organització.

PUBLICITAT

BTT

En BTT hi ha un calendari de cap de setmana interessant. Està disputant-se la Costa Blanca Bike Race, cursa per etapes que acaba el diumenge. Però també està la Marxa MTB Pobla de Vallbona del Circuito MTB Valencia.

SENDERISME A XERESA

Diumenge es disputa la 55ª Marxa dels Veterans de la Comunitat Valenciana, organitzada pel CEM Corresendes Xeresa. “És una marxa en què els senderistes més experimentats transmeten els seus coneixements i les seues vivències”, destacaven des de l’organització. Eixiran des de l’Ajuntament de Xeresa a les 8:30h. Serà una ruta circular d’11km i 500m de desnivell aproximadament. “Amb la mar en tot moment des de la muntanya”, afirmen des del Corresendes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »