Programa SLA18: L’anèmia, les ferrades, l’actualitat…

Un Sense Límits Aventura ple de temes variats és el menú de l’emissió del pròxim diumenge, a les 15:03h, a la ràdio d’À Punt

El Sense Límits Aventura d’esta setmana ve carregat de temes ben variats. L’entrevista principal, a més, ens situa en un esport que està pegant fort. Les vies ferrades estan de moda i Hazael Abad i Carmina García, dos apassionats, han escrit un llibre-guia de la Comunitat Valenciana. Ens ho explicaran tot. Com ho farà el nostre metge, Darío Sanmiguel, sobre l’anèmia en els esportistes… tot adobat amb l’actualitat i les nostres seccions habituals, esta setmana, el test SLA, amb un fotògraf ben conegut. Tot, diumenge a les 15:03h, en la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SENSE LÍMITS AVENTURA A LA RÀDIO D'À PUNT

ACÍ TENS TOTS ELS PROGRAMES

Entrevista de ferrades

Feia dies que volíem parlar amb ells i, finalment, ací estan. Són una parella, Hazael Abad i Carmina García, que van decidir passar al paper molta, moltíssima informació respecte a les vies ferrades de la Comunitat Valenciana i de les províncies espanyoles pròximes al territori valencià. Des d’Alfafara, a la Vall d’Albaida, han anat recorrent totes les zones possibles per deixar-ho tot enregistrat al llibre ‘Ferratas, Hierro i Roca’, una guia imprescindible.

PUBLICITAT

L’anèmia en l’esport

Parlarem de salut de la mà de Darío Sanmiguel, el nostre metge particular de l’hospital Vithas Nisa 9 d’octubre. En concret, analitzarem els efectes de l’anèmia, a vegades tan comú en els i les esportistes. Com es detecta, què és, com es lluita contra ella, què hem de menjar, com ho absorbeix el nostre cos…

Alberto Ayora

Una de les veus més autoritzades, de les persones de gran prestigi que va rebre el passat I Congrés Internacional de Senderisme i Esports de Muntanya de la Universidad Católica de València… parlem amb Alberto Ayora, que ens contarà com veu ell la situació a la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

De tot

També tindrem temps per tractar competicions com la Lliga Caixa Popular de duatló, el Trail de Confrides i d’altres temes d’actualitat, com que hi ha gent que no respecta la muntanya… En l’agenda, a més, analitzarem les pròximes carreres, com la Challenge BTT Maratón que comença a la Vall d’Alba, o l’UTES d’Espadán a la Vall d’Uixó, a més de la pròxima cita de la Lliga de CXM de la FEMECV, a Ròtova.

PUBLICITAT

La revelació és Palomera     

Precisament, un dels noms propis de la Lliga FEMECV és Samuel Palomera (Mur i Castell Tuga). Juntament amb Sonia Mundina (CEM GR33), els dos lideren la general després de dues carreres… però Palomera està sent la revelació en guanyar totes les curses… de moment. Ens explicarà els seus plans…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »