L’Ocaive posa emoció en la general

La 7ª prova del Circuit Trail la Marina ajusta les classificacions generals en homes i en dones

Fran de la Cruz i Victoria Ballenilla s’imposen en la prova reina de Pedreguer

Pedreguer i el seu Ocaive van viure la festa del Circuit Trail la Marina. En la prova puntuable per al CTM, Fran de la Cruz i Victoria Ballenilla van ser els vencedors. Els que ja saben que hauran de treballar dur per aconseguir mantenir-se al capdavant del lideratge són Llorenç Montserrat, que segueix líder, i Anto Valero, que comparteix punts amb Àngela Pizarro. I ara s’acosta el Gegant de Pedra d’Ondara…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

De la Cruz

Fran de la Cruz (Entrena Benissa) va ser el vencedor en la prova de Pedreguer amb un marge de poc més d’un minut amb el segon, un Juanan Mas (GEG) que va posar les coses difícils al guanyador. Tercer va acabar Joel Montiel (Sarrià León Dormido-CaixaCallosa), a 11 segons de Mas, mentre que quart va acabar Pedro Martínez (Esports Colau Trail) i el líder, Llorenç Montserrat (Entrena Benissa), cinquè.

PUBLICITAT

Montserrat aguanta

En la classificació general, Llorenç Montserrat aguanta de líder tot i ser cinquè ahir. Suma 17 punts en set carreres, pels 27 que en té, com a segon classificat, el que ahir va ser segon, Juanan Mas, que també ha disputat set cites. Tercer en la general és Vicente Llorca (Entrena Benissa), que té 28 punts en sis curses.

PUBLICITAT

Victoria Ballenilla

En la categoria femenina, la vencedora va ser Victoria Ballenilla, amb 2:24:19. Segona va finalitzar Àngela Pizarro (Club de Córrer Xeraco), a set minuts, mentre que a quasi nou minuts va arribar la, fins ara, líder, Anto Valero (GEG). Quarta acabava Sílvia Alós (Aper Alcoi), mentre que cinquena era Elisa García, del CA Balearia Dianium

Canvi en la general

En la classificació general femenina, canvi en la seua dominadora. Valero ha cedit la primera posició en favor d’Àngela Pizarro, tot i que les dues sumen 11 punts. Pizarro és la que encapçala la classificació en tindre sis carreres disputades, mentre que Valero en suma set. Tercera en la general es troba Encarna Cardona (CA Diànium), amb 25 punts.

PUBLICITAT

Els 13km per a…

En la prova curta de 13km, el guanyador en homes va ser Jonatan Varo, amb 1:09:35, mentre que a deu segons va arribar Antonio Gallego. Tercer era Alvan Salvà, en menys de 30 segons respecte el guanyador. En dones, la vencedora va ser Raquel Bertomeu, amb un minut sobre Ángela Gadea, i més de dos minuts sobre Mari Tere Montes.

ARA, ONDARA

La pròxima cita del Circuit Trail la Marina serà a Ondara, amb el Gegant de Pedra del 17 de febrer, de 20km. Després quedaran Benissa, el 9 de març amb la Perimetral, Benissili el 24 de març amb l’Arrapapedres, i Senija el 7 d’abril amb el Camí dels Bandolers.

Més dades:


Ocaive, CTM suma i segueix


Talens guanya també a Llíber


Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El moment del GDP d’Ondara | Sense Límits Aventura - […] L’Ocaive posa emoció en la general […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »