Sebas i Obrero, campions FACV

La Marató d’Espadà corona els dos corredors com als millors de la cita Autonòmica de la Federació d’Atletisme

El Campionat Autonòmic de marató i mitja marató organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) va coronar a Sogorb en homes a Sebas Sánchez (Marathon Crevillent), i en dones a María Obrero (CM Vistabella) en la prova reina. Va ser amb motiu de la Marató d’Espadà. La mitja marató la van vèncer David Palomera (Atl. Saltamontes) i Lola Peñarrocha (Atl. Running Castellón)

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Entre Sebas i Benito

Va haver batalla en la classificació masculina. Sebas Sánchez es va imposar en l’Autonòmic, però sent una distància marató, no va ser una carrera de grans diferències pel que fa als dos primers classificats. Sánchez va guanyar amb un temps de 4:04:22, mentre que poc més d’un minut més tard va aparèixer en meta Jonathan Benito (Som Passatge), amb un crono de 4:05:35. Ja més lluny va acabar Jose Bigorra (CD Metaesport), amb 4:12:42.


TODOS los valientes ya están EN MARCHA!!

Publicada por Maratón Espadan en Domingo, 3 de febrero de 2019


PUBLICITAT

Obrero, per sis minuts

En la prova femenina, una corredora va destacar, i molt, sobre la resta. Va ser María Obrero, que amb 4:56:56 no va deixar cap marge al dubte sobre la seua superioritat. Es va imposar amb quasi sis minuts sobre Sílvia Piera (Cor i Muntanya Puçol), que arribava a la meta de Sogorb amb 5:02:52. Tercera finalitzava, a quasi deu minuts de la guanyadora, Àngels Centelles (Arch Max), amb 5:06:19.


Autonómico FACV en Segorbe


PUBLICITAT

La Mitja, per a…

La 4a Mitja Marató d’Espadà va tindre dos vencedors, David Palomera i Lola Peñarrocha. Palomera (Atl. Saltamontes) va vèncer en una cursa que just va durar dues hores per a ell (2:00:07). Segon a un minutet va arribar Iván Saiz (Ekuon El Conchel ST), amb 2:01:00. Tercer finalitzaca un altre Palomera Svensson, Gabriel en este cas, també del Atl. Saltamontes, amb 2:05:18.

En dones, Lola Peñarrocha guanyava amb molta autoritat. La castellonenca del Running Castellón deixava el seu temps de carrera en 2:14:22, amb un marge gran respecte a la resta. Segona acabava Vanesa Pascual (Gamte) amb 2:40:58, i tercera ho feia Banesa Salguero, això sí a poca diferència de Pascual, amb 2:42:39.

PUBLICITAT

Els 12km per a…

També la prova castellonenca va tindre la seua distància més curta de 12km. Ací els vencedors van ser Ricardo Márquez (Mur i Castell Tuga), i Amparo Silvestre. Márquez guanyava sobre Antonio Torralbo (CE Pobla) i Pablo Raro (La Ratica Corredorica), mentre que Silvestre s’imposava sobre Amparo Solís i Gema Benito (CE Pobla).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pre-selecció de Trail per al Nacional | Sense Límits Aventura - […] Sebas i Obrero, campions FACV […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »