“Els primers em van agafar amb el cul a l’aire”

Andrés Núñez és un fotògraf que et trobes en moltes carreres i ara passa el Test de Sense Límits Aventura

És un test ràpid. Pregunta i resposta. És la secció del programa de ràdio Sense Límits Aventura d’À Punt. Andrés Núñez, fotògraf de Last Race Studio, va passar la prova… o no. Ací alguna perla: “Va ser un moment d’’apretón’ i recorde haver fer les primeres fotos amb el cul a l’aire”. A veure què ens conta…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

AVENTURA I MUNTANYA EN À PUNT

ESCOLTA EL PROGRAMA DE RÀDIO

Què és per a tu l’aventura?

“Una aventura per a mi és estar a ma casa de Castelló, eixa mateixa nit estar menjant-me un entrepà de calamars a Madrid, cobrir una carrera pel matí i eixa mateixa nit estar a Càdis editant totes les fotos amb una tapeta”.

El que més t’agrada fotografiar és…

«Sobretot acció. Si són esports en la muntanya, millor encara».

PUBLICITAT

Què no falta a la teua motxilla?

«En la meua motxilla hi ha tres coses que no poden faltar: Un bon entrepà de pernil, una manta tèrmica, sobretot, i també paper higiènic… això també és essencial».

Amb quin conegut t’agradaria compartir una aventura?

«Amb qualsevol que estiga disposat a ajudar-me a carregar amb tots els meus estris, que no són pocs».

PUBLICITAT

La major aventura…

«Ara fa tres anys que vaig estar a Romania cobrint una carrera i va ser tot un poc complicat. Per l’idioma, el país, i que els desnivells eren grandíssims per moure’s amb tot l’equip. La veritat és que va ser una aventura, i repetiria, per suposat».

El millor moment…

«Un amb carinyo… en la MABO de Borriol, un reconeixement que em van fer d’amagats… em van enganyar i va ser molt bonic. Li tinc molta estima a la carrera i va ser molt emotiu…».

PUBLICITAT

El pitjor moment

«N’hi han hagut molts… i tot i el fred, les hores, la son que es passa… però potser el pitjor va ser una vegada que els primers corredors em van agafar amb el cul a l’aire. No em va donar temps ni a pujar-me els pantalons. Va ser un moment d’’apretón’ i recorde haver fer les primeres fotos amb el cul a l’aire. Un moment complicat i curiós…».

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »