La Lliga FEMECV, a Ròtova

Continua la competició amb la tercera prova de la competició regular

Els absoluts correran sobre una distància de 18km, i els júniors i cadets de 12km

Continua la competició regular de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), el campionat que ja porta dos carreres i suma el diumenge la tercera… la cita és a Ròtova. Es tracta de la sisena edició del trail de Ròtova, Senders de la Vall de Vernissa, i compta amb dos recorreguts. Un de 12 quilòmetres i un altre de 18…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dades tècniques

Ròtova proposa dos distàncies i dos desnivells diferents. Això és perquè la carrera absoluta, amb totes les categories menys les inferiors, correran la distància reina. Esta serà de 18km, amb 950m /+. L’eixida d’esta carrera serà a les 9:30h. Mitja hora més tard, a les 10:00h, eixiran els cadets i júniors, en una cursa més curta, de 12km i 650m /+.

PUBLICITAT

“Recorregut preciós”

La carrera és el diumenge i Emilio Pla, com a representant de l’organització de la prova, el Centre Excursionista de Ròtova, acosta als llocs més emblemàtics de la zona per les quals passa la carrera: “Un recorregut pe ra júniors i cadets de 12km i l’absoluta, de 18km amb 950m/+. És un recorregut preciós, perquè és molt intens. Al segon quilòmetre ja entrem a la Serra Grossa. Passem per llocs com el barranc blanc o la pujada al pic de les àguiles, el punt més alt. Des d’este punt es pot apreciar fins i tot l’illa d’Eivissa”.

PUBLICITAT

Poble bolcat

Ròtova i les seues entitats es bolquen en esta cita esportiva que a més porta el segell FEMECV. Este any hi ha un “pernil que podran gaudir tots els corredors”, afirma Pla, a més de l’avituallament que estarà preparat per a tots aquells i aquelles corredores que finalitzen la carrera. També hi haurà avituallaments al llarg del recorregut.

PUBLICITAT

Com està la general?

La classificació general femenina està dominada per Sonia Mundina, amb 2 punts, seguida de Ana Tauste, amb 4, mentre que tercera és la seua companya d’equip, María Beltrán, amb 7. En homes, la general està dominada per Samu Palomera, que suma 2 punts. 5 punts té Mario Bonavista, que és segon, mentre que tercer es troba Miguel Ángel Sánchez. Palomera intentarà seguir intacte al capdavant de la classificació, tot i que Bonavista sempre està justet al darrere d’ell. “La meua intenció és intentar guanyar cada carrera i intentar traure el màxim avantatge possible”, va dir Palomera en guanyar a la passada prova de la Vilavella. Ara, toca Ròtova.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mundina, campiona de Lliga FEMECV | Sense Límits Aventura - […] La Lliga FEMECV, a Ròtova […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »