La Comunitat, plena de vida

Trail el cap de setmana a Vall d’Uixò, Ròtova, Chera, Novelda, Llutxent i Cabanes

En BTT, cita a les tres províncies de la Comunitat amb les carreres de Llombai, la Vila-Joiosa i la Vall d’Alba

El cap de setmana es presenta mogut, però posarem ordre. Destacarem tres carreres, tres punts de la Comunitat. Un, la Vall d’Uixó amb l’Espadan Trail Events; dos, Ròtova perquè és la tercera prova de la Lliga CXM FEMECV; i tres, Chera on es disputa el Trail Chera Buseo corresponent al Circuito Trail Valencia Cajamar. Això sí, no seran les úniques carreres… també hi ha carreres de trail a Novelda, Llutxent i Cabanes i BTT a Llombai, la Vila-Joiosa i la Vall d’Alba

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Espadan Trail Events

Espadan Trail Events… UTES, TES i C17ES, o el que és el mateix, Serra d’Espadà en distàncies de 106km, 60km i 17km… a elegir. I amb les Coves de Sant Josep de mític inici de cada carrera… cap de setmana ‘llarg’ que arranca la mitjanit del divendres amb la prova llarga, segueix dissabte a les 6:00h amb la TES, i acaba amb el C17ES. Això sí, els de la UTES tenen 23 hores per fer-la… Fins la matinada del diumenge. I tothom que es vullga acostar a Vall d’Uixò, tot un dia per gaudir-la.


Espadán con UTES, TES i C17Es


PUBLICITAT

Ròtova és Lliga

El VI Trail Senders Vall del Vernissa (Ròtova) arriba com a la 3ª prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV. Una cita amb la distància de 18km per a la categoria absoluta, i 12 per als júniors i cadets. Sonia Mundina i Samu Palomera són els líders de la classificació general. En joc està el campionat de lliga. Tot i que queden carreres, Ròtova pot ser decisiva. La cita és diumenge a les 9:30h i a les 10:00h.


La Lliga FEMECV, a Ròtova


PUBLICITAT

Chera Buseo, del CTV

Nova cita del Circuito Trail Valencia Cajamar (CTV). Es tracta del X Trail de Chera Buseo. Una prova amb 21,6km en distància llarga, i 11,2km en distància curta. La carrera és el diumenge dia 10, i té un recorregut amb novetats. Per exemple, enguany proposa la pujada al pic Ropé, que amb el cim a 1.140 metros és el més alt de tot el CTV.

PUBLICITAT

Novelda, Llutxent i Cabanes

El Club Novelder de Muntanyisme prepara la VIII Carrera de la Mola. Novelda proposa dos proves, la corredora, de 18km i 535m/+, amb eixida a les 9:00h, i la senderista, a les 8:00h i amb idèntic recorregut. També hi haurà carrera a Llutxent, amb el III Trail Xio Llutxent, i també amb dos modalitats: trail de 14,7km (9:00h), i marxa senderista de 12,7km (9:15h). Per últim, cal parlar de Canicross. La cita és a Cabanes amb la 2ª prova del Circuit Canicross Castelló. Serà diumenge, a les 10:00h, amb 5,8km.

BTT A LES TRES PROVÍNCIES

BTT per a totes i tots a les tres províncies de la Comunitat. A València, La XIV Marxa BTT Trans Aledua de Llombai, del Circuit BTT La Ribera, amb 38km, és una de les cites btteres del cap de setmana. És diumenge. El mateix dia, a la província d’Alacant, a la Vila-Joiosa, el V Trofeu BTT La Vila Joiosa, des de la platja del Torres, a partir de les 9:00h. I, per últim, l’arribada del Challenge BTT Maratón Diputació Castelló, des de la Vall d’Alba… província de Castelló, diumenge, la Marxa BTT Vall d’Alba.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »