Programa SLA19: L’esport mou muntanyes

L’edició de Sense Límits Aventura més solidària, social i esportiva la podràs escoltar diumenge a les 15:00h a la ràdio d’À Punt

Cadires ‘joelettes’, recollida de fem… i vies ferrades i curses per estar al dia

Programa complet a punt d’arribar a la vintena… més que complet. Perquè parlarem en clau social però també en clau esportiva i solidària… hi ha tants ingredients que, com a xicotet tast, direm: Rafa Sanchis, la volta a Espanya recollint plàstics; Cumbres Sin Barreras, des d’Ibi, per aconseguir cadires ‘joelettes’ com a mode d’inclusió esportiva; la via ferrada del Cid de Petrer… i tota l’actualitat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SLA SEMPRE QUE VULGUES

TENS TOS ELS PROGRAMES A LA TEUA DISPOSICIÓ

Entrevista entre deixalles

L’entrevista de la setmana és important perquè ens recordarà com som de porcs… què poc cuidem el nostre entorn… ens acompanyarà a l’estudi Rafa Sanchis, Miss Pachamama, un jove valencià que va fer la volta a Espanya en bici recollint el fem i sobretot els plàstics que es trobava… més de 700kg… ens contarà la seua experiència.

PUBLICITAT

De ferrades a Petrer

Anirem a Petrer de la mà del nostre expert Jaime Escolano. Ens portarà a la via ferrada del Cid, una mítica ascensió alacantina amb els seus pros i contres. Escolano torna al programa per ensenyar-nos més detalls de com fer vies ferrades de la millor manera possible.

PUBLICITAT

La cadira inclusiva

La cadira o les cadires. Dos homes d’Ibi han aconseguit dos cadires ‘joelettes’ per a persones amb mobilitat reduïda. Perquè puguem pujar a la muntanya com qualsevol persona capaç per si mateix. Són Carlos Pascual i Rodri Sosa. Ens ho explicaran tot, envoltat amb el seu projecte Cumbres Sin Barreras. Una història digna de ser contada…

PUBLICITAT

L’actualitat i més

Entre els temes de la setmana que hem de tractar sí o sí, tindrem molts, entre ells, com va acabar el Campionat d’Espanya de triatló d’hivern, amb protagonisme valencià… també tindrem les notes de la setmana, eixes notícies que fan que ens fem una idea clara que, a la Comunitat Valenciana, hi ha molta muntanya i aventura… I sempre, amb l’agenda al dia i també amb les nostres seccions habituals… No t’ho pots perdre!

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »