Mundina, campiona de Lliga FEMECV

La classificació femenina queda sentenciada a Ròtova amb el triomf de la corredora del GR33

En homes, Mario Bonavista li dóna la volta a la general en vèncer i desbancar Samu Palomera

Ròtova ha posat una emoció a la Lliga CXM FEMECV que emociona pensar-ho. Primer perquè s’ha demostrat que la competició està molt viva. En dones, la victòria de Sonia Mundina (CEM GR33) ha deixat sentenciada la Lliga, això sí… però la carrera va ser d’infart: Ana Tauste (Like Sports Lurbel), que lluitava per la general, va arribar a només 8 segons. En homes, hi ha batalla per a la quarta i última cursa, perquè el fins ara líder va arribar 5è a una meta on vencia Mario Bonavista, i el de Mur i Castell Tuga ha llevat de la primera plaça de la general al seu company d’equip, Samu Palomera, que havia dominat les primeres carreres amb ma de ferro. Fa falta més?

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

8 segons que donen una lliga

Sonia Mundina pot estar ben satisfeta de la seua lluita. Com ho ha d’estar Ana Tauste. Les dos van protagonitzar la gran batalla de la tercera cita de la Lliga CXM FEMECV. Amb 1:56:03 arribava Mundina a la meta de Ròtova… i a només huit segons ho feia Tauste. Suficients perquè la del GR33 es proclame matemàticament campiona de lliga, amb tres punts, pels sis de Tauste. El podi provisional de la general femenina el completa Patry Barreda, amb 13 punts.


#FEMECV Lliga 2019, Ròtova1. Sonia Mundina (GR33)2. Ana Tauste (Like Sport Lurbel)

Publicada por MyChip en Domingo, 10 de febrero de 2019


PUBLICITAT

Barreda, tercera

En la carrera femenina, un bon sac de grans corredores. Patry Barreda (Like Sports Lurbel) arribava tercera amb 1:57:48, i completaven el top 10 esportistes de la talla de Lluna Beltrán (Like Sports Lurbel), Liudmila Sapronenkova (Maratónn Crevillent), María Beltrán (Like Sports Lurbel), Diana Martorell (Mur i Castell Tuga), Tamara Canet (Amics Muntanyencs Algemesí) o Eva Castells (Maraón Crevillent).


#FEMECV Lliga 2019, Ròtova1. Mario Bonavista (Mur i Castel Tuga)

Publicada por MyChip en Domingo, 10 de febrero de 2019


PUBLICITAT

Bonavista gira la truita

En homes, gran carrera de Mario Bonavista, que amb el seu triomf gira la truita de la classificació general. A més, qui era líder, el seu company d’equip Samu Palomera, va ser cinquè, a quasi quatre minuts. Bonavista suma en la general sis punts, pels set de Palomera. Però compte, perquè amb set punts també es troba, tercer, Miguel Ángel Sánchez (Like Sports Lurbel). Així que tot està en l’aire i tot pot passar.

PUBLICITAT

Sánchez entra en la lluita

La carrera la va guanyar Bonavista amb 1:33:20, però por més d’un minut més tard va arribar un Sánchez que està per donar alguna sorpresa. Tercer a la meta de Ròtova va ser José Esteban Martínez Tecles (CA Maratón), a 11 segons de Sánchez, mentre que quart acabava Simon Rama (Mur i Castell Tuga). Després creuava la línia de meta un Palomera que sap que la cosa s’ha complicat, tot i que està molt oberta la general. La Vall d’Uixó, el dia 17, decidirà.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »