El moment del GDP d’Ondara

La 8ª prova del Circuit Trail la Marina arriba el pròxim diumenge amb les classificacions generals en dones i homes molt ajustades

Està sent un Circuit Trail la Marina (CTM) ‘in crescendo’. I quan diem això no hi ha més que mirar les classificacions generals per comprovar-ho. Anto Valero dominava la competició amb mà ferma, però ja té rival: està empatada a punts en el lideratge amb Àngela Pizarro… i en homes… en homes Llorenç Montserrat és ara el líder, però esta posició ha anat ballant, i alguna cosa diu que molt s’haurà de lluitar per aconseguir quedar-se amb ella, siga qui siga. I ara toca Ondara, el Gegant de Pedra, el GDP d’Ondara. Mel de romer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Una cita més del CTM

GDP: 20,5km

La cita és el pròxim diumenge dia 17 a Ondara, a la serra de Segària… un ambient realment especial per acollir esta carrera que tant agrada. El CTM es presenta amb una cursa de 20,5km i 1.115m/+, amb eixida a les 8:30h del matí. Una carrera espectacular en un paratge de gran valor en la zona de la Marina.


L’Ocaive posa emoció en la general


PUBLICITAT

El trail

El trail és sempre més curt, però si algú pensa que serà menys dur i menys bonic, estarà enganyat. Són 14,5km que arrancaran mitja hora més tard que el GDP, però estos 14,5km tenen un desnivell important: 690m/+. També estarà l’opció senderista, amb eixida a les 9:05h, però en esta mateixa distància i recorregut.


Talens guanya també a Llíber


PUBLICITAT

Fer territori

La prova va ser presentada a principis del mes per l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, a més de la regidora d’Esports de la localitat alacantina, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner i Rubèn Almiñana. La cita esportiva, a més, fa territori, perquè la carrera passarà per la Serra de Segària, a més dels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger. El X Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara.


Talens i Montiel guanyen l’Almèdia Trail


PUBLICITAT

Pizarro i Montserrat, líders

En la classificació general femenina, Anto Valero va cedir la primera posició en favor d’Àngela Pizarro després de l’última cursa del CTM. Amb tot, les dues sumen 11 punts. Encarna Cardona és tercera amb 25 punts. En la classificació general, Llorenç Montserrat aguanta de líder amb 17 punts, pels 27 que en té, com a segon classificat Juanan Mas. Tercer en la general és Vicente Llorca amb 28 punts.

FALTARAN TRES

Després d’Ondara, es disputarà el VIII Perimetral de Benissa, amb 23km, el 9 de març. Més tard, la 10ª cita del CTM, la III Arrapapedres a Benialí (Vall de Gallinera), de 28km, el 24 de març. La competició es tancarà el 7 d’abril, amb el V El camí dels bandolers a Senija, de 25km.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. Mancanta Al Gegant de Pedra, tant com a recoregut com a la bona organitzacioComentario

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. El GDP d’Ondara fa esclatar el CTM | Sense Límits Aventura - […] El moment del GDP d’Ondara […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »